Path poskytuje místo, které budete sdílet pouze s rodinou a nejbližšími přáteli

Jedinečná aplikace, která dokáže opět stmelit i odloučenou rodinu či přátele. Prostřednicvím aplikace vznikne místo na němž je možné sdílet zážitky se svojí rodinou či okruhem nejbližších přátel. Je to něco jako společný deník, do kterého je možné vepisovat vlastní emoce, fotografie nebo třeba i historky. Aplikace je na trhu teprve chvíli a už nyní se pyšní několika miliony staženími. Jde o jednu z mála aplikací, která je soustředěna přímo na rodinu.

Path je unikátní aplikace určená pro rodiny. Rodina je základem všeho, ze stejného konceptu vycházeli i vývojáři, když tuto aplikaci vytvářeli. Rodinné zážitky a vzpomínky jsou věci, které nám nikdo nevezme, prostřednistvím aplikace je možné všechny tyto zážitky sdílet a připomínat si je. Jedná se o společné místo, do kterého každý člen rodiny vkládá kus svého vlastního života a jediný kdo k němu bude mít přístup je pouze rodina.

Do společného rodinného deníku může vkládat příspěvky každý člen, ostatní je mohou komentovat, připojovat své vlastní příspěvky nebo přidávat fotografie. V aplikaci je možné zvolit svoji vlastní profilovou fotografii a také pozadí aplikace.

Celá aplikace je něco jako sociální síť pro rodinu. Fotografie je možné prohlížet v náhledu i v zobrazení přes celý displej. Velkou výhodou je dokonce i jejich editace, uživatel si v aplikace může vybrat z nabídky základních efektů pro úpravu fotografií.

S rodinou je možné sdílet úplně vše, aplikace se může stát doslova sočástí života. Všichni členové rodiny budou vědět kdy se uživatel vrací domů, kdy jde spát nebo třeba kam se zrovna chystá, samozřejmě jde nastavit i soukromí.

Pokaždé když byl uživatel neaktivní, tak se mu zobrazí doba jeho neaktivity, pokud je začátek dne, tak můžete všem členům rodiny popřát dobré ráno a úspěšný den. Sdílet je možné dokonce i hudbu, kterou si lze přehrát přímo v aplikaci.

Aplikace aktivně využívá Gogle mapy, takže je možné ostatním ukázat svoji polohu. Společně s polohou je možné zaslat i zprávu nebo připojit fotografie.

Aplikace si získává velmi vysoké hodnocení a také velký počet stažení, vývojáři pevně věří, že tyto rodiiné sociální sítě budou mít pevnou budoucnost a že se k nim posptupem času připojí většina uživatelů. Path je ke stažení zdarma.

[app]com.path[/app]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *