Nejoblíbenější český hudební program ÓČKO TV je k dispozici na Android

Nejoblíbenější česká hudební televize láká každý den desítky tisíc uživatelů k jejímu sledování, kromě televize je možné se na ní podívat i na internetu. Absolutní novinkou je však aplikace, která umožní poslouchat a sledovat tuto televizi přímo v telefonu. Nejenom, že mohou uživatelé číst nové články ze světa hudby a showbyznysu, mohou se také dívat přímo na živé vysílání nebo poslouchat hudbu v audio záznamu. Aplikace je k dispozici poměrně krátkou chvíli a už teď se dočkala velké popularity.

ÓČKO TV existuje již řadu let jako hudební televizní program, dále jako internetový portál a nyní se dostalo do telefonů. Óčko je známé především kvalitní a novou hudbou, uživatelé si mohou každý den vychutnávat nejčerstvější hudební novinky, dozvídat se nejnovější informace o koncertech a také si mohou zavzpomínat na starší hity v pravidelných relacích.

V základním menu aplikace se nachází hlavní nabídka, první položka nabízí „Vysílání“, ve kterém si uživatel může zvolit, zda-li chce vidět živé vysílání i s obrazem „Video“ nebo jestli chce pouze audio záznam „Audio“. Další možností je „Archiv“, který obsahuje články o hudbě a o novinkách, položka „Program“ umožňuje náhled na pořady, které se budou následovat a „Informace“ slouží k návodu jak nastavit aplikaci.

Kategorie „Archiv“ je velmi obsáhlá, je zde možné narazit na nové články, ale také je možné se podívat na příspěvky staršího data. U každého příspěvku je napsáno datum, kdy příspěvek vyšel a také drobný náhled. Jednotlivé příspěvky se otevřou kliknutím na ně, pokud chce uživatel ty nejaktuálnější, tak musí zvolit možnost „Obnovit“.

Aplikace je velmi vítána, oblíbenou hudební stanici je takto možné poslouchat úplně kdekoliv, například i v práci nebo na cestách. ÓČKO TV je ke stažení zdarma.

[qr]https://play.google.com/store/apps/details?id=cz.mediawork.android.tvplayer.ocko&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImN6Lm1lZGlhd29yay5hbmRyb2lkLnR2cGxheWVyLm9ja28iXQ..[/qr]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *