Aplikace CityBee Praha je jako stvořená pro podnikavé Pražany

Hledat v Praze zábavu nebo správné vyžití nemusí být vždy zrovna ten nejlehčí úkol, pro tyto případy vytvořila společnost Mediawork group s.r.o. velmi užitečnou aplikaci, která pomůže s hledáním toho správného místa. Aplikace nabízí jednoduché hledání a dokonce také podrobné zobrazení na mapě, takže je hledání o to snadnější. Ať už je uživatel rodilý Pražák nebo se v Praze zdržuje jenom dočasně, tak mu může být aplikace velmi užitečným pomocníkem.

CityBee Praha je aplikace pro hledání podniků a různých míst v Praze a jejím blízkém okolí. Může sloužit k vyhledání zábavních podniků, nočních klubů, oblíbených restaurací, kin, sportovišť a jakýchkoliv dalších míst pro trávení volného času. Aplikace má stejný název jako časopis, pod jejímž jménem vystupuje. Po Praze lze narazit na mnoho letáků a plakátů od CityBee Praha, na každém z těchto letáků se nachází QR kód, který přesune uživatele přímo na portál s aplikací.

Menu aplikace obsahuje základní 4 položky, mezi první patří „QR“, tato položka slouží k načtení kódu oblíbených podniků, do kterých uživatel chodí. Kategorie „Vyhledat“ je jednou z nejpoužívanějších, s její pomocí je možné najít požadované místo. Do kategorie „Oblíbené“ se řadí místa, která si uživatel oblíbil a chce si k nim zkrátit cestu. Poslední možností je „Mapa“, ta nabízí pohled na mapu města spolu s vyznačenými body, které uživatel hledá. Pokud se použije právě mapa, tak je prakticky nemožné po Praze zabloudit.

Výhodou aplikace je, že dokáže zobrazit i aktuální dění. Uživatel si může jednoduše nechat zobrazit výpis všech akcí, které se v aktuální den dějí, nebo těch, které v nejbližší době proběhnou. Mapa je v aplikaci velmi přehledná, jsou v ní podrobně vyznačeny všechny cesty včetně názvů ulic, uživatel tak může rychle usoudit, jestli se vyplatí jít na zvolené místo po svých nebo jestli je lepší si zaplatit taxi.

Jedná se o kvalitního průvodce a pomocníka, kterého ocení především uživatelé, kteří se čerstvě nastěhovali do Prahy a hledají ta správná místa, kde trávit svůj čas. CityBee Praha je ke stažení zdarma.

[qr]https://play.google.com/store/apps/details?id=cz.mediawork.citybee&feature=more_from_developer#?t=W251bGwsMSwxLDEwMiwiY3oubWVkaWF3b3JrLmNpdHliZWUiXQ..[/qr]

1 komentář: „Aplikace CityBee Praha je jako stvořená pro podnikavé Pražany“

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *