Vtipná prdící aplikace Fart Sound Board pobaví každého

Snad každý si rád vzpomene na školní léta, když spolužákovi pokládal prdící polštářek na židli. Podobnou zábavu je nyní možné zažít s novou vtipnou aplikací na Android, která dokáže vytvořit nadýmání snad ve všech tóninách. Aplikace obsahuje jednotlivá tlačítka, která po stisknutí vytvoří požadovaný tón. Zvukový vjem plynatosti je doveden téměř do stavu dokonalosti, po spuštění zvuku je nerozeznatelné, zdali zvuk vytvořil uživatel či jeho telefon.

Fart Sound Board je aplikace, která byla vytvořena zcela čistě pro účel zábavy. Celá aplikace má jenom jednu jedinou funkci, prdění. Jednou ze základních funkcí je volba prdů podle tlačítek, tuto funkci lze použít i pro tvorbu skladeb. Je možné mačkat i několik tlačítek najednou, takže lze panel použít jako prdící piano.

Pokud uživateli nevyhovuje základní nabídka prdů, tak si může vytvořit i vlastní, slouží k tomu takzvaná „Fart Machine“. Uživatel si v nastavení vybere typ zvuku, hlasitost atd.

Samotný tón a jeho délka se vytvářejí na dřevěném prkně. Uživatel táhne prstem po prkně a podle toho, jak je tlak prstu silný a tah dlouhý, bude celý výsledný zvuk vypadat.

K dipsozici je také oblíbená funkce prdícího polštářku. Ten je možné umístit kamarádům na židli a poté již jen vyčkávat, až se usadí. Je třeba dát ovšem pozor na telefony s křehčími displeji, které by zasednutí nemusely snést bez následků.

Další funkcí je granát, jedná se však spíše o časovanou bombu. Uživatel si zvolí čas, za který granát vybuchne, respektive čas spuštění zvuku prdu. V této funkci se volí pouze druh prdu a čas.

V aplikaci nechybí také prdoměr, který dokáže změřit intenzitu nadýmání. Pokud dosáhne hodnota až k vrchnímu okraji, tak se jedná o velmi silný a nebezpečný plynový útok.

Aplikace je velmi zábavná a užije si s ní mnoho legrace každý majitel telefonu s Androidem. Fart Sound Board je ke stažení zdarma.

[app]com.kauf.soundboard.baum.FartSoundBoard[/app]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *