Povídejte si s inteligentní veverkou v Androidu, Talking James Squirrel

Nuda nebo samota již nemusí být takovým problémem jako tomu bylo dříve, do telefonu si můžete stáhnout mluvící veverku, která dokáže rozptýlit každého. Veverka je ve 3D a navíc v HD rozlišení, malinko šilhá, ale je s ní spousta legrace. Veverka se jmenuje James a reaguje na mluvená slova, takže není problém aby se s ní uživatelé pustili do delší konverzace. Kromě mluvení je možné si s veverkou zahrát různé hry nebo zahrát na piáno.

Talking James Squirrel je zábavná aplikace, která přináší roztomilou mluvící 3D veverku se srandovním hlasem. Po spuštění aplikace se na displeji zobrazí veverka v přírodě, veverka je přes celý displej a udělá naprosto cokoliv jenom proto, aby uživatele trochu rozveselila a zbavila ho špatné nálady. Jedná se o nevinné stvoření připravené na všechna mluvená slova, na která bude okamžitě reagovat, svým hlasem připomíná populární chipmunky.

Veverka se může ve velmi krátké době stát tím nejlepším kamarádem, který bude vždy nablízku. Veverka je plně nastavitelná, nastavit je možné hlasitost řeči, pozadí a mnoho dalšího. V horní části displeje je možné si všimnout základní nabídky činností, které lze s veverkou dělat.

Veverka je hudebně nadaná a je možné s ní hrát na klavír, k ovládání je možné používat jak dotykový displej, tak i klávesnici, tuto funkci si však lépe vychutnají majitelé klávesnice. James si pro uživatele připravil i nožství zajímavých her, některé hry jsou složité na přemýšlení, u jiných si lze zase procvičit dobrý postřeh.

S Jamesem je možné se dostat do různých levelů, zpočátku je uživatel v prvním levelu a pokud se ním bude chtít dostat do pokročilejších levelů, tak bude potřeba zvládat všechny úkoly, které mu veverčák udělí. Není nutné hrát hry, je to pouze jedna z možností, je na výběr buď základní verze pro komunikaci a pobavení a také pro zvládání úrovní.

Uživatel se může těšit například na hry s čísly, zpočátku budou všechny hry velmi snadné, veverčák se ovšem postará o to, aby byly neustále složitější a složitější.

Ne každou hru je snadné dohrát napoprvé, za hry se dostávají body, pokud je hráč s počtem bodů nespokojený, tak si hru může zahrát znovu. Celá aplikace má velmi příjemné a přátelské prostředí, časem se může stát velmi návykovou. Její výhodou ovšem je, že je určena pro všechny věkové kategorie.

Neotřelý vzhled veverky je velmi komický, má velkou hlavu, malé uši a šilhající oči. S nespočetným množstvím her a možností nabyde uživatel dojmu, že je možné s veverkou dělat téměř cokoliv.

V aplikaci je také soundboard, obrázkový seznam ikon, které vydávají zvuky. Je možné si poslechnout zvuky výbuchu, údivu, tleskání, praskání, tikání a mnoho dalšího.

Po zobrazení na Android marketech se stala aplikace velmi oblíbenou a veverčák James tak baví tisíce uživatelů po celém světě. Talking James Squirrel je ke stažení zcela zdarma.

[qr]https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kauf.talking.baum.TalkingJamesSquirrel&feature=more_from_developer#?t=W251bGwsMSwxLDEwMiwiY29tLmthdWYudGFsa2luZy5iYXVtLlRhbGtpbmdKYW1lc1NxdWlycmVsIl0.[/qr]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *