KAYAK je vyhledávací aplikace stvořená pro cestovatele

Cestovní Android aplikace, která byla vytvořena pro rychlé hledání hotelů, letů, půjčoven aut a levného cestování. Velké množství funkcí bylo sjednoceno do jedné aplikace proto, aby uživatelé ušetřili mnoho času nepříjemným vyhledáváním nejlevnějších možností. Hledání je velmi rychlé, levný let nebo i hotel je možné nalézt již za několik vteřin.

KAYAK je více než jen obyčejná aplikace, je to nástroj, který promění cestování v zábavu. Často největším problémem při cestování bývá zjištění a vybrání správného letu. S aplikací je vyhledávání letů hračka, stačí zadat místo odletu, cílovou destinaci, počet lidí a letovou třídu. Vyhledání letů je poté otázkou několika vteřin. Kromě letů se snadno vyhledávají hotely a vše další co je k cestování potřeba.

Výpis letů je velmi podrobný, zobrazuje se dokonce i ze které brány je nástup do letadla a o jakou aerolinku se jedná. V případě zpoždění nebo zrušení letu je aplikace schopna vyhledat alternativní spoje.

Uživatel má možnost se podívat na letecké spojení i na mapě, je vždy zobrazena celá trasa a přibližný čas, jak dlouho by měla trvat.

Některá letiště jsou opravdu velká a je těžké se v nich správně orientovat, pro tyto případy je možné si nechat zobrazit i celkový plánek letiště. Díky podrobné mapce se už nikdy nestane, že by uživatel ztratil cestu ke správnému terminálu.

Pro vyhledávání hotelů stačí vybrat položku hotely v menu aplikace. Jediné co je potřeba ve vyhledávání uvést jsou základní kritéria, mezi která patří cena, lokalita, počet hvězdiček, počet nocí a počet osob. Poté se zobrazí výpis hotelů i s podrobným náhledem a vzdáleností, která dělí uživatele od hotelu.

Vyhledávání hotelů je možné přepnout i na mapu, v tom případě se na mapě zobrazí výčet všech okolních hotelů, jedná se o jednoduchý způsob jak vyhledat hotel podle lokality. Pokud se zobrazí příliš velké množství hotelů, tak stačí nastavit podrobnější filtr.

Stejně tak jako lety nebo hotely je možné snadno najít i auta k vypůjčení a vyhledávání dalších možností levného cestování. KAYAK je ke stažení zdarma.

[qr]https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kayak.android&feature=apps_featured[/qr]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *