Tasks je šikovný úkolníček do telefonu

Některé věci si prostě nelze zapamatovat, může mezi ně patřit nákupní seznam, seznam denních povinností atd. Právě proto byl vytvořen užitečný program pro Android, který dokáže všechny důležité myšlenky sepisovat do seznamů, které se poté pouze odškrtávají. Vývoj byl založen na základě aplikace od Googlu, se kterou je pevně spjat. Uživatel může nyní všechny své starosti svěřit telefonu.

Tasks je velmi užitečná aplikace, díky které je mnohem snazší si udělat ve věcech pořádek a správně si rozvrhnou svoji práci. Uživatel si může jednoduše sepsat úkony a činnosti, které chce zvládnout a aplikace se postará o jejich připomínání. Každá událost, která byla již vyřešena, se může jednoduše odškrtnout.

Základní funkcí je tvorba listů, ve kterých se vytvářejí seznamy. Může se jednat například o seznam věcí na nákup, pracovní postup atd. Každá položka má u sebe okénko, které je možné jednoduše zaškrtnout a tím potvrdit, že byla položka vyřešena.

Listů je možné vytvářet prakticky neomezené množství, jednotlivé listy se mohou dokonce i prolínat. Další funkcí jsou poznámky, jedná se o běžné vytváření poznámek, které se ukládají do seznamu pod určitým názvem. U každé položky je možné vytvářet podsložky, které se budou dělit na další úkoly a seznamy, tento řetězec je dlouhý tak, jak uživatel potřebuje.

Velmi užitečná je i připomínání dat, k určitému datu se jednoduše přiřadí nějaká událost, seznam nebo dokonce již zmiňované poznámky. Jednotlivé části, úkoly a poznámky je možné vkládat na plochu displeje jako widget. Takto je možné mít důležité údaje neustále na očích.Vyřešené úkoly je možné kompletně smazat nebo si je uložit do historie. Ovládání aplikace je velmi jednoduché, s její pomocí je možné ušetřit velké množství času a také trápení s maličkostmi, které mohou být od nyní samozřejmostí.

Aplikace se setkala s velkým úspěchem, především tedy to, že je možné ji propojit s aplikací Google Tasks. Tasks na Android je ke stažení za 20kč.

[qr]https://play.google.com/store/apps/details?id=ch.teamtasks.tasks.paid&feature=apps_featured#?t=W251bGwsMSwxLG51bGwsImNoLnRlYW10YXNrcy50YXNrcy5wYWlkIl0.[/qr]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *