Zaházejte si na koš v pravé tělocvičně s Basketball Shots 3D

Fanoušci basketbalu si přijdou na své ve 3D hře, ve které si mohou procvičit samotnou střelbu na koš. Střelba na koš bývá pro mnoho lidí tou nejtěžší částí hry, zde je možné si ji nacvičit, sice pouze s použitím jednoho prstu, ale i tak o zážitek nikdo nepřijde. Na koš je možné střílet z mnoha pozic a v mnoha tělocvičnách, je možné vyzvat libovolného soupeře online nebo dokonce porovnávat svá skóre s těmi nejlepšími hráči. Obzvláště pro tuto hru je doporučené mít velký dotykový displej.

Basketball Shots 3D je velmi zábavný basketbalový simulátor, ve kterém je hlavní úkolem střílet na koš a pokusit se neminout ani jedním míčem. Ve hře se střílí z celkem pěti pozic a míč se ovládá prstem. Celá hra je kompletně ve 3D grafice takže je možné snadno odhadnout vzdálenost míče od koše.

Jak již bylo řečeno, tak ve hře se hraje především na nejlepší skóre, když má hráč 100% úspěšnost všech hodů, tak podle toho vypadá i jeho skóre, které si pak může porovnávat se svými vlastními výsledky nebo s výsledky ostatních.

Hráč si pokaždé může vychutnat pohled z první osoby, zobrazení vždy vypadá tak, jakoby samotný uživatel stál v tělocvičně a házel na koš. Jelikož je hod ovládán prstem, tak je hra vhodnější pro větší displeje, uživatelé s malými displeji si občas stěžují na horší ovládání.

Nikdy se nestřílí ze stejné pozice dvakrát, pozice pro hod na koš se neustále střídají aby hra byla složitější. Hráč má na výběr ze dvou typů her, buď může hrát single player a pouze střílet sám na koš za účelem nejlepšího skóre nebo může vyzvat protihráče online.

Na internetu je průběžné pořadí všech hráčů, pokud s tím hráč souhlasí, tak je jeho skóre zapsáno na listinu, ve které se dočte, na které je pozici v porovnání s ostatními. Pokud se vyzve soupeř online, tak se hraje pouze na vítězství, hráč má k dispozici mince, o které ovšem může velmi rychle přijít. Buď se může vybrat konkrétní soupeř nebo může být výběr zcela anonymní.

Kromě prostředí naleštěných tělocvičen se hráč dostane i přímo na ulici, kde ho čeká takzvaný Street-ball. Prostředí je ve vysokém rozlišení a hra splňuje skutečnou fyziku, hod míče tedy vypadá stejně jako by byl hozen ve skutečnosti.

Hra je velmi populární a návyková, je rozhodně určena pro všechny typy uživatelů, chválí si jí i hráči, kteří nemají basketbal zrovna v lásce. Basketball Shots 3D je ke stažení zcela zdarma.

[qr]https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sas.basketball[/qr]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *