Staňte se stavitelem ve starém Egyptě se zajímavou hrou Pyramid Rising

Téměř každý se občas zasnil a řekl si, jaké by to asi bylo žít v Egyptě za dob faraonů a vzkvétající slávy gigantických pyramid. Tento požitek si lze vychutnat v nové hře, ve které se hráč promění ve stavitele a bude budovat celá města plná velkých i drobných staveb. Ve finále je možné ovládat celé město, které si každý hráč postaví, stavba vlastního města však není lehký úkol, v cestě budou stát jak zloději , tak i nedostatek materiálu pro stavbu.

Pyramid Rising je budovatelská hra z prostředí Egypta. Hráč představuje postavu královského architekta, který má za úkol postavit celé město tak, aby v něm byly všechny důležité budovy a aby fungovalo tak jak má. Hra je velmi zábavná a dočkala se velmi vysokého hodnocení. Zpočátku bude hráč začínat jako stavitel malého města s drobnými budovami, později se lze vypracovat až na vrcholnou úroveň a stavět obří pyramidy a monumenty.

Zpočátku je nutné shlédnout drobné intro, po kterém přijde první úkol a tím je výstavba malého města. Je potřeba vystavět všechny typy budov, které jsou v plánu. Stavba budov zabere určitou dobu a je potřeba pro stavbu správně rozmístit dělníky. Hra obsahuje celkem 40 úrovní, v každé z nich je nutné dostavět kompletně funkční město.

Je třeba dát velký pozor na počet dělníků i na celkové zásoby materiálu, pokud je materiálu málo, tak se musí zakoupit, k nákupu slouží zlaté mince. Každý level obsahuje nové prostředí, hráč si postupně odemyká i nové předměty a nové možnosti. Aby hráč nebyl bezradný, tak se mu vždy na displeji zobrazí nápověda, která říká, co by měl učinit

V každém městě jsou k dispozici také stráže, ty slouží k ochraně budov. Velkým problémem jsou často zloději, kteří dokáží ukrást peníze nebo materiál, pro chycení zlodějů na ně stačí ukázat a stráž města se o ně už postará. Veškeré budovy je možné neustále vylepšovat, nejdříve se jedná o obyčejné chatrče, později z nich však lze vytvořit velké paláce nebo chrámy.

K rychlejší dopravě zde slouží zvířata, tedy především velbloudi a sloni. Pokud hráč nemá zvířata koupena, tak musejí materiál táhnout lidé, to je ovšem velmi pomalé. Grafika je ve hře velmi propracovaná, vypadá sice jednoduše, ale je zachycen každý detail.

Hru lze přiřadit k podobnému žánru jakým je PC hra Age of Empires. Jedná se o vysoce návykovou hru, která dokáže zabavit hráče na mnoho hodin. Pyramid Rising je ke stažení zdarma.

[qr]https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bloobuzz.pyramidrising&feature=apps_featured#?t=W251bGwsMSwyLG51bGwsImNvbS5ibG9vYnV6ei5weXJhbWlkcmlzaW5nIl0.[/qr]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *