Radiant Defense je tower defense hra, která přináší hordy vetřelců

Tower defense hry patří mezi nejoblíbenější žánry jak na pc, tak i na Androidu. Nová hra přináší ovšem zcela unikátní zážitek, samotný hráč si totiž sestavuje, jak bude cesta k jeho pevnosti vypadat. Dokonce i samotné prostředí je unikátní, je tvořeno světélkujícími monstry, které se od sebe liší nejen vzhledem, ale i způsobem útoku. Hráč musí vymyslet důmyslnou taktiku, jak tyto monstra likvidovat ještě dříve, než se dostanou k jeho základně.

Radiant Defense je tower defense hra s velmi originální grafikou, která v sobě ukrývá zajímavá animovaná monstra neotřelého vzhledu a také prostředí, které kombinuje různé typy zobrazení. Cílem hry je likvidovat monstra, které se blíží k základně. Monstra přicházejí v jednotlivých vlnách.

Na začátku hry si hráč zvolí základní zbraně, které umístí do trasy vedoucí k základně. Zbraní je několik druhů, v zásadě jde o poškození ohněm, blesky, plazmou, jedem, mrazem a střelami. Postupem času se budou jednotlivé zbraně zdokonalovat a bude možné zvýšit jejich počet.

Problémem monster je, že každé z nich je odolné vůči určitým typům útoku, proto je vhodné na trasu umístit všechny typy zbraní. Zpočátku se budou monstra likvidovat jednoduše a hráči se budou rychle přičítat peníze za poražené nepřátele. S každou další vlnou budou však vetřelci rychlejší a odolnější.

Vždy po určitém počtu vln přicházejí hlavní nepřátelé, jsou jimi velká a extrémně odolná monstra, pokud se nezlikvidují dříve než proniknou k základně, tak ji mohou zcela zničit. Hráč si může volit libovolné zbraně, poté i speciální zbraně. V nastavení je možné vytvořit svoji vlastní cestu k pevnosti.

Tower defense hry se řadí mezi vysoce návykové, tato hra je obzvláště návyková, hráče neustále pohání myšlenka dostat se do pokročilejších kol a dosáhnout lepšího celkového skóre. Radiant Defense je ke stažení zcela zdarma.

[qr]https://play.google.com/store/apps/details?id=net.hexage.defense&feature=featured-apps[/qr]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *