Calorie Counter by FatSecret pomáhá uhlídat každou kalorii, kterou sníte

Problémy s nadváhou má velké množství lidí, hlavním kritériem, které je při kontrole osobní hmotnosti a obsahu tuku v těle zapotřebí hlídat je přísun kalorií. K hlídání přísunu kalorií, počtu snědených jídel a celkové hmotnosti těla slouží nová aplikace na Android, která pomůže rozvrhnout celkový jídelníček a navíc uživateli zobrazí kolik má jaké jídlo kalorií. Není pak problém vypočítat kolik kalorií dotyčný za celý den spořádá.

Calorie Counter by FatSecret je aplikace na Android, která je jako darem z nebe pro všechny, kteří se snaží držet svoji váhu na optimální hodnotě a pro ty, kteří mají neustále problém s nadváhou. Právě tato aplikace může být vhodným řešením, které pomůže mnoha jejím uživatelům, získala si dobré ohlasy a již v prvních týdnech od vydání se stala velmi populární.

Aplikace obsahuje základní menu, ve kterém je možné zvolit položku pro jídla, restaurace, značky potravin a supermarkety. V každé z těchto položek je možné spravovat a přidávat pokrmy a místa pro nákup nebo přípravu jídel. Níže se nachází počítadlo, které je možné použít jako zvláštní diář pro vepisování jídel a kalorií, dále lze v menu najít správu receptů, cvičení, kalendář a mnoho dalšího.

V jídelním diáři se plánují jednotlivá jídla, tedy snídaně, obědy, večeře a svačiny. U každého jídla je možné napsat množství kalorií, které se pak za celý den sčítá a porovnává s ostatními dny.

Společně s příjmem potravy a množstvím kalorií aplikace ukazuje i počet kalorií, které je potřeba spálit. Na různých zobrazeních lze vidět porovnání, zdali se jedná o nedostatek, nadbytek nebo optimální přísun kalorií.

Velkou výhodou je především zobrazování podrobných informací o různých druzích jídla, u každého z jídel jsou napsány jednotlivé složky a jejich množství v jídle obsažené. Pokud se uživateli zdá, že by zrovna dotyčné jídlo bylo vhodné do jeho jídelníčku, tak stačí kliknout na ikonku přidat.

Tato užitečná aplikace pomohla již mnoha lidem ve správném stravování a držení správné diety. Calorie Counter by FatSecret je ke stažení zdarma.

[qr]https://play.google.com/store/apps/details?id=com.fatsecret.android&feature=featured-apps[/qr]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *