Život v papírovém světě Vám předvede živá tapeta Paperland Live Wallpaper

Pokud si přejete rozptýlit Váš každodenní stereotyp něčím neobvyklým a zajímavým, tak se podívejte jak si žijí lidé v papírovém světě. Nová živá tapeta představuje simulaci skutečného světa vyrobeného z papíru. Narazíte zde na papírová auta, papírové ptáky i papírovou přírodu, která se stane součástí displeje. Tento malý svět uvnitř displeje potěší jistě každého uživatele toužícího po originální živé tapetě.

Paperland Live Wallpaper je živá tapeta na přístroje s Androidem, která představuje papírový svět. Jedná se o jednoduchý 2D svět vyrobený z papíru. Tapeta je multidotyková a lze ji libovolně nastavovat a měnit schémata, kterých je na výběr hned několik. Mezi základní výběr patří silniční provoz s panoramatem moře a mraků. Téměř každý objekt na tapetě se pohybuje, tedy hlavně vozidla, lodě, ptáci a mraky.

Pokud přijde noc, tak i samotná tapeta se přepne na zajímavé noční schéma, provoz na silnici již nebude tak frekventovaný a celá tapeta bude působit poklidnějším dojmem.

Mezi další schémata patří například poušť, uživatel si může vybrat jestli chce jednoduché zobrazení pouště nebo jestli chce zobrazit poušť se silnicí a automobily.

Ve výběru jsou i různě barevně laděná schémata, níže je zobrazeno například fialové. Ptáci jsou na tapetách zobrazováni velmi jednoduše, jako kousky papíru, které mávají křídly.

Barvy je možné i zcela vypnout a nechat si zobrazit schéma zcela čistě bez barvy, tedy svět z bílého papíru. V tomto provedení je nejlépe vidět, že se jedná o „pravý“ papír.

Schéma tapety je víceméně možno volit i podle nálady nebo aktuálního ročního období, pokud nastala zima, tak není nic jednoduššího než vkročit do menu tapety a zvolit zimní schéma.

Jedná se o zajímavou tapetu, kterou si lze přizpůsobit zcela podle sebe. Paperland Live Wallpaper je ke stažení zdarma.

[qr]https://play.google.com/store/apps/details?id=com.joko.paperland&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5qb2tvLnBhcGVybGFuZCJd[/qr]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *