Legendární hra Doom se po letech vrací jako Doom Live Wallpaper

Hra Doom se stala legendou, která se zakořenila v srdci snad každého hráče milujícího akční střílečky. Je to již řádka let co byla hra na špici oblíbenosti a lze říci, že se na ni už lehce opomnělo. Nyní se ovšem hra vrací jako živá tapeta, která ráda oživí vzpomínky na mnohahodinové seance strávené nad zabíjením biologických zrůd z laboratoří. Na samotném displeji telefonu začnou běhat monstra a také hlavní hrdina, který je bude likvidovat.

Doom Live Wallpaper je živá tapeta, která zobrazuje samotnou hru Doom, jedná se totiž o její simulaci. Po aktivaci tapety se promění telefon v bojiště, na kterém se utkají všechny populární postavy ze hry. Tato živá tapeta bohužel není v HD, ale je to proto aby si každý uživatel vychutnal tu správnou atmosféru hry i s originálním rozlišením.

Živou tapetu je možné libovolně nastavovat a upravovat, nastavit je možné nejenom množství nestvůr, ale i prostředí. Hlavní hrdina se pouze pohybuje po displeji a zabíjí, může ovšem také zemřít. Pokud by mu chtěl uživatel pomoci, tak může klikat na různá místa na displeji, tapeta je plně multidotyková. S každým dotykem se na mapě zobrazí nová zbraň.

Počet zbraní i příšer je stejný jako ve hře. Klikáním na mapu se nezobrazují pouze nové zbraně, ale i například brnění nebo lékárnička. Čím více bude uživatel klikat, tím déle vydrží hráč naživu. Na první pohled vypadá tapeta možná komicky, ale zaujme každého milovníka tohoto žánru.

V menu tapety je možné sledovat počet zabitých nepřátel, patří mezi ně zombie, démoni, ztracené duše a mnoho dalšího. Kromě počtu zabitých monster se také zobrazuje kolikrát byl uživatel zabit nějakým monstrem a konkrétně je také uvedeno jakým.

Tapeta je velmi zábavná, je doporučeným rozptýlením pro všechny fanoušky opravdové akce v netradičním retro stylu. Doom Live Wallpaper je ke stažení zcela zdarma.

[qr]https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jamesmgittins.livewallpaper.doom&feature=search_result[/qr]

1 komentář: „Legendární hra Doom se po letech vrací jako Doom Live Wallpaper“

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *