Pomozte zachránit tajemství sýru v akční hře Cheezia: Gears of Fur

Akční hry jsou pro telefony to pravé, jednou z nich je i záchrana tajemství receptu na výrobu toho nejlepšího sýra. Recept byl ukraden zlým ptákem kiwi. Jelikož byl recept ukraden myším, tak hlavním hrdinou je myšák, který je členem stráže tajemství sýru, tento myšák musí dopadnout ptáka kiwi a dostat recept z nesprávných rukou zpět tam kam patří, do velkého ocelového trezoru.

Cheezia: Gears of Fur je zábavná hra, ve které figuruje jako hlavní hrdina chrabrý myšák. Jeho úkolem je zastavit Kiwinela, zlého kiwi ptáka, který utekl s tajným receptem na ten nejlahodnější sýr. Tajné ingredience sýru nesmí být prozrazeny, proto musí být Kiwinel chycen včas, jestliže se recept dostane do nesprávných rukou, tak bude celé myší společenství v troskách.

Kiwinel je bohužel velmi rychlý a myšák mu po svých nestačí, proto si vlezl do ozubeného kola, se kterým se snaží ho dohnat. Ozubené kolo je velmi rychlé a je možné s ním jezdit do všech stran, skákat, ničit a dokonce i šplhat. Hra je ve 2D, během hry se sbírají body a sýry, za sýry jsou ve finále speciální body navíc.

Hra je velmi pestrá a zábavná, hráč se dostane na mnoho zajímavých míst. Zpočátku hra začíná v lesnaté krajině a postupem času se hráč dostane jak do pouště, tak i do velkých továren na sýr. Jedinou překážkou budou ptáci kiwi, kteří budou myšáka pronásledovat až do konce.

Je potřeba být více než pouze obezřetný, na cestě se skrývá velké množství nástrah a složitých úkolů, na které bude třeba se soustředit.

Ovládání hry je snadné, dokonce i samotný koncept je poměrně jednoduchý, zato ovšem velmi zábavný. Hra je určena pro všechny věkové kategorie.

Myšák je velmi vytrvalý a pokud mu hráč pomůže, tak lze společně Kiwinela chytit. Hra Cheezia: Gears of Fur je ke stažení zcela zdarma.

[qr]https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cheezia.gearsoffur&feature=apps_featured[/qr]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *