NAVIGON Europe je kvalitní navigace, která zná Evropu do posledního detailu

Na Android marketech je na výběr velké množství aplikací, které slouží jako navigace, bohužel ne všechny jsou opravdu kvalitní. Pokud uživatel hledá kvalitní navigaci do telefonu, která zná do podrobna každý kousek Evropy, tak je potřeba si ji zaplatit, úžasné možnosti ovšem stojí za to. Mnoho režimů zobrazení a podrobné mapy každého státu.

NAVIGON Europe je jedna z nejkvalitnějších navigací na přístroje s Androidem, kterou lze vůbec sehnat. Jedná se o prototyp, který obsahuje kompletní mapu celé Evropy, každý metr čtvereční mapy je v aplikaci vyznačen, takže se uživatel může spolehnout na stoprocentní jistotu. Vývojáři obsáhli obrovské množství funkcí do jedné jediné aplikace, která je nenahraditelnou pomůckou všech profesionálních i svátečních řidičů.

Rozsáhlá mapa aplikace nabízí mnoho zobrazení, patří mezi ně 2D pohled, 3D pohled, pohled před sebe a mnoho dalšího. Samozřejmostí jsou podrobné údaje o cestě, nejvyšší povolené rychlosti i stavu vozovky.

Aplikace dokáže včas varovat před nebezpečím ve formě autonehody, poničené vozovky, náledí nebo například uzavřené silnice. Vždy když dojde k těmto komplikacím, tak je vždy vybrána jiná nejkratší možná trasa.

Pokud by uživatel plánoval cestu sám, tak si může nechat zobrazit celou mapu daného státu a podívat se na všechny uzavírky a místa s největšími kolonami. Taková místa bývají vyznačena výstražnými značkami.

Pokud dojde k rychlé změně, tak se aplikace postará o včasné upozornění. Na rozdíl od ostatních navigací, používá tato mnoha faktorů k vypočítání času cesty i celkové vzdálenosti.

Dochází palivo v nádrži? Žádný problém, stačí v menu vybrat vyhledání čerpací stanice a ihned se zobrazí síť všech pump na cestě. To samé lze nastavit u servisů, motelů a dalších míst.

Pokud se uživatel momentálně nachází v absolutně cizím městě, tak si může nechat zobrazit veškerá místa, od hotelů a obchodů až po parkoviště a zábavní centra. U mnoha míst je možnost fotonáhledu.

Nechybí ani údaje o počasí, informace o destinaci kam uživatel směřuje nebo například přesné vyměřování vzdáleností. Přepínání mezi menu a mapou je velmi rychlé, aplikace sice nabízí mnoho funkcí, ale ovládání je velmi snadné.

Jedná se o opravdový unikát mezi navigacemi. Cena aplikace NAVIGON Europe je sice 1195kč, ale její funkce jsou pro cestování naprosto nepostradatelné. S kvalitní navigací je cestování vždy mnohem snazší a zábavnější.

[qr]https://play.google.com/store/apps/details?id=com.navigon.navigator_checkout_eu40&feature=trending-apps#?t=W251bGwsMSwxLDEwNSwiY29tLm5hdmlnb24ubmF2aWdhdG9yX2NoZWNrb3V0X2V1NDAiXQ..[/qr]

3 komentáře: „NAVIGON Europe je kvalitní navigace, která zná Evropu do posledního detailu“

    1. Navigon v češtině určitě je a jelikož se jedná o offline navigaci, tak není potřeba internet!

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *