Repelent proti komárům je konečně jako aplikace na Android

Komáři patří mezi nejméně vítané hosty v domě, nejen že dokáží pokazit celé večery, ale nepříjemné kousance nás mnohdy trápí mnoho dní. Vývojáři se ovšem postarali o to, aby každý uživatel Androidu měl účinnou zbraň proti těmto hmyzím soupeřům, je jím nová aplikace, která dokáže spolehlivě odpudit každého komára. Užijte si příjemné letní večery s novou aplikací, komáři se vám budou vyhýbat dlouhým krokem.

Repelent proti komárům je aplikace, která slouží jako odpuzovač komárů. Aplikace sice funguje na zcela jednoduchém principu, ale používá ji jen malé procento uživatelů. Funguje totiž na základě zvuku o velmi vysoké frekvenci, tento zvuk lidské ucho téměř neslyší a pokud ano, tak pouze jako drobné pískání. Pro lidské ucho je to sice téměř nepostřehnutelný zvuk, pro komáry je to jako stát tváří v tvář obrovskému reproduktoru.

Komáři dokáží být velmi agresivní když cítí ve svém okolí teplokrevného živočicha, člověk je pro komáry snadnou kořistí, kůže člověka je totiž měkká a je jednodušší se skrze ní dostat. Zvuk o velmi vysoké frekvenci je pro komáry natolik neúnosný, že raději pohrdnou teplou krví než aby se přiblížili k epicentru nepříjemného zvuku.

Aplikace se zapíná velmi jednoduše, stačí zvolit správnou frekvenci a stisknout velké zelené tlačítko uprostřed displeje. Z aplikace je možné vyjet a nechat ji aktivovanou, zvuk bude neustále aktivní. Pro vypnutí stačí opět aplikaci navštívit a tlačítko deaktivovat.

Jelikož je na výběr z více frekvencí, tak si uživatel v podstatě vybírá jak moc nepříjemný zvuk bude. Pokud se ovšem vybere zvuk o příliš vysoké frekvenci, tak působí pouze do krátké vzdálenosti. Zvuk o menší frekvenci je sice méně účinný, ale za to působí v širším okruhu.

Aplikace je příjemným společníkem pro všechny večery, které mohou být ode dneška stráveny bez jediného nepříjemného komářího kousnutí. Repelent proti komárům je ke stažení zdarma.

[qr]https://play.google.com/store/apps/details?id=pl.yoyo.mateuszkaflowski.mosquitokiller&feature=trending-apps[/qr]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *