Objevujte vzdálené galaxie s živou tapetou Galactic Core Live Wallpaper

Sledování vzdálených hvězd a galaxií patří mezi oblíbené činnosti, na které si bohužel většina uživatelů nenajde čas. Pro tyto případy byla vytvořena pozoruhodná živá tapeta, která vám přinese nádherné pohyblivé galaxie ve vysokém rozlišení přímo na displeje přístrojů s Androidem. Displej telefonu se tak může velmi rychle proměnit v magickou čočku těch nejlepších teleskopů. Objevování hlubin vesmíru může být dostupné pro kohokoliv.

Galactic Core Live Wallpaper je velmi pěkná živá tapeta, která přináší pohled na samotné galaxie, hvězdy, sluneční soustavy a mlhoviny. Jedná se o multidotykovou a volně nastavitelnou tapetu pro všechny milovníky vesmíru. Celá tapeta je v HD a nabízí mnoho variant zobrazení galaxie, které je možné neustále měnit.

Při standardním zobrazení je střed galaxie přesně uprostřed displeje. Galaxie se volně otáčí a všechny hvězdy synchronizovaně rotují s ní. Je možné je upravit v základním nastavení, určuje se především rychlost otáčení a změny náhledu.

Mezi galaxiemi je možné najít všechny známé, včetně té naší, aplikace by měla simulovat skutečný pohled na galaxie a jejich spirály. Pro lepší efekt jsou všechny galaxie dobarveny a samotná rychlost je mnohokrát zvýšena, ve skutečnosti trvá otočení galaxie mnoho let.

Na výběr je sice pouze několik základních verzí galaxií, ale potěší především svým vzhledem. Lze nastavit změnu galaxie i po určitém časovém intervalu. Galaxie se neskládají pouze z jedné, ale z mnoha vrstev, každá vrstva se točí jinou rychlostí. Pokud si uživatel přeje měnit úhel pohledu okamžitě, tak toho může docílit manuálním otočením tahem prstu po displeji, galaxii je možné natočit do jakéhokoliv úhlu.

Tato tapeta potěší především odpůrce kýčovitých nebo nudných tapet. S galaxií na pozadí vypadá každý telefon stylově. Živá tapeta Galactic Core Live Wallpaper je ke stažení zdarma.

[qr]https://play.google.com/store/apps/details?id=fishnoodle.spacescapewallpaper_free&feature=search_result[/qr]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *