Trénujte se sportovní aplikací Workout Trainer

Donutit se cvičit nebo běhat je občas velmi náročné, pomocí může být nová sportovní aplikace, která funguje stejně jako osobní trenér. V jedné nenápadné aplikaci se skrývá celá řada důležitých rad a názorných cvičení včetně časového měřiče, který dokáže perfektně koordinovat čas cvičení i odpočinku. Je vhodná nejenom pro posilování, ale i pro všechny ostatní druhy fyzických aktivit. Aplikace je velmi pokročilá a propracovaná, dokáže nahradit i sportovního trenéra, který je obvykle velmi drahý.

Workout Trainer je velmi užitečná aplikace, kterou ocení všichni fyzicky aktivní uživatelé a dokonce i ti, kteří se cvičením a sportováním teprve začínají. Princip aplikace spočívá v přesném návodu na každý cvik. Jednotlivé cviky jsou podrobně popsány, jsou obrazově zdokumentovány a nechybí ani textový popis.

Po spuštění aplikace se zpočátku vybírá, jakou činnost si chce uživatel zvolit, na výběr je posilování, vytrvalostní sport na hlídání tepové frekvence, komplexní cviky pro celé tělo, běh a jóga. Každá z těchto položek obsahuje několik desítek podrobných tréninkových plánů, které je možné libovolně kombinovat a sestavovat.

Cviky jsou víceméně voleny i podle pokročilosti, začátečníci se tedy nemusejí obávat vysokých nároků hned od začátku cvičebního programu. Úroveň se může libovolně měnit u každého cviku zvlášť. U každého cviku je zobrazen také časový limit, pokud je uživatel časově omezen, tak si může sestavit vlastní cvičební plán právě podle časové náročnosti, která je u každého cviku zobrazena.Po spuštění cvičebního programu se na displeji vždy zobrazuje aktuální cvik, který je momentálně v plánu. Na displeji je zobrazen časový limit, obrazová instruktáž a textový návod. Kromě popisu je také uvedeno, pro které svalové partie je daný cvik určen. Každý program je možné dočasně pozastavit a pokračovat zase až po chvíli.

Pomocí aplikace se může uživatel naučit provádět cviky správně, je vždy uvedeno v jaké poloze by mělo být tělo drženo. Cviky jsou předváděny jak mužem, tak i ženou. Ve spodní části displeje také zobrazeno kolik cviků zbývá do konce.

Aplikace nabízí možnost plánování. U komplexních cviků je například uvedeno, kolikrát týdně by je měl uživatel provádět pro efektivní rozložení tréninku. V menu se nachází i kalendář, do kterého je možné jednotlivé cviky vkládat a sledovat, na jaký den je co naplánováno.

Jedná se o kvalitního pomocníka, který dokáže přivést každého uživatele k velmi dobré fyzické kondici a silnému pružnému tělu. Workout Trainer je ke stažení zdarma.

[qr]https://play.google.com/store/apps/details?id=com.skimble.workouts&feature=featured-apps#?t=W251bGwsMSwyLDIwMywiY29tLnNraW1ibGUud29ya291dHMiXQ..[/qr]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *