Mnoho fotek si žádá speciální fotoalbum, Scalado Album

Téměř každý uživatel telefonu nebo tabletu má velké množství fotek a videí, problémem je, že tyto přístroje neobsahují takové album, které by je dokázalo přehledně řadit a zobrazovat tak, jak si uživatelé představují. Nápravu jsou schopny zařídit univerzální fotoalba, která poskytnou přehledné zobrazení a rychlé uspořádání, díky kterému bude mít uživatel dokonalý přehled nad každou fotografií nebo jiným multimediálním formátem.

Scalado Album je velmi kvalitní aplikace, která funguje jako fotoalbum do přístrojů s Androidem. Při vytváření této aplikace bylo hlavním cílem vývojářů přinést uživateli komplexní nástroj pro spravování obrazových formátů. Ovládání alba je natolik jednoduché, že s ním dokáže pracovat i malé dítě.

Základní funkcí je rozdělení alba do jednotlivých složek. Pro vytvoření alba stačí vybrat v menu „nové album“, poté se složka pojmenuje a zvolí se náhledový obrázek, případně je vybrán automaticky. U každé složky je uveden počet fotografií. Celkový počet souborů v jednotlivých albech není nijak limitován, dokonce je možné použít jednu jedinou fotku do více alb najednou.

Kromě třídění do složek je možné si nechat zobrazit všechny fotografie v přístroji najednou, jsou zobrazovány v náhledu, který zobrazí všechny obrazové soubory. Hromadný náhled je možné libovolně posouvat a každou fotografii si může uživatel zvětšit kliknutím na náhled.

Po vybrání fotky na celkový náhled je možné fotku zvětšovat, smazat, spravovat ji a dokonce je tu možnost nahrání na cloud server. Procházení fotografií je velmi rychlé a to i přes velkou velikost různých formátů.

Dále je na výběr speciální funkce zobrazení na mapě. Aplikace využívá Gogle Maps, prostřednictvím kterých je možné si fotografie přiřadit na libovolné místo na mapě.  Tuto funkci ocení především uživatelé, kteří hodně cestují a chtějí si označit, kde byla jaká fotografie pořízena.

Aplikace dokáže udělat i z toho největšího chaosu obrázků přehlednou galerii, ve které se fotky snadno prohlížejí i spravují. Cena aplikace Scalado Album je 25kč.

[qr]https://play.google.com/store/apps/details?id=com.scalado.apps.album&feature=banner[/qr]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *