Ponořte se do časů Louise Armstronga se hrou JAZZ: Trump's Journey

Každý hudební žánr zažil své dny úpadku i slávy, Jazz začal vzkvétat již téměř před sto lety a jeho hlavní ikonou byl slavný zpěvák a trumpetista Louis Armstrong. Nyní se může každý ponořit do těchto zlatých časů prostřednictvím nové hry, ve které je hlavní postavou právě Armstrong. Hra by měla simulovat jeho těžké začátky kariéry, kde se musel protloukat ulicemi a snášet vše zlé i dobré.

JAZZ: Trump’s Journey je hra věnovaná stejnojmennému hudebnímu žánru. Prostředí hry je velmi příjemné, kromě jazzové hudby se hráč setká s velmi dobře působícím animovaným prostředím, které je velmi nápadné stylu tehdejší doby. Hlavním hrdinou je trumpetista tmavé pleti, který se potlouká ulicemi New Orleans, tedy kolébkou jazzové hudby.

Ovládání hry je snadné, retro vzhled celého prostředí výrazně přidává na zajímavé atmosféře, kterou s sebou hra nepochybně přináší. Samotný hlavní hrdina je vybaven jedinou zbraní, svojí trumpetou, která dokáže omráčit téměř každého.

Ve hře je mnoho zajímavých úkolů, v některých se musí hráč naučit správně hrát, v jiných bude lámat srdce dívkám na ulici. Trumpeta je vskutku mocný nástroj, ještě mocnější je ovšem v rukou umělce, který hudbou doslova žije.

Pomocí hudby se dá ve hře docílit téměř všeho, pokud má být ovšem hráč opravdu úspěšný, tak k tomu bude potřebovat více lidí. Časem je možné vytvořit vlastní jazzovou skupinu, k dispozici budou postavy hrající na kontrabas, pozoun a další hudební nástroje. Jelikož bylo New Orleans i městem vysoké kriminality a rasové diskriminace, tak i zde se určité prvky promítly, hráč bude muset dát velký pozor na jakýkoliv střet se zákonem.

Hra je velmi nápaditá a zábavná, získala si oblíbenost dokonce i u uživatelů, kteří jazz neposlouchají. JAZZ: Trump’s Journey je ke stažení zcela zdarma.

[qr]https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bulkypix.jazz&feature=featured-apps#?t=W251bGwsMSwyLDIwMywiY29tLmJ1bGt5cGl4LmphenoiXQ..[/qr]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *