Připravované ZTE Flash se zařadí ke špičce

Na internetu se objevily první informace o připravovaném modelu ZTE Flash, a zatím se zdá, že se rozhodně máme na co těšit. Pokud se totiž výrobce vyvaruje chyb a přehmatů, bude moci směle soupeřit s těmi nejlepšími. Nabídne totiž nejen špičkový displej a moderní procesor či rozšiřitelnou paměť,  ale třeba také digitální fotoaparát s vysokým rozlišením, NFC či akumulátor s vysokou kapacitou.

Takže co všechno nám nový Flash nabídne? Je toho poměrně dost. Těšit se můžeme např. na IPS displej s úhlopříčkou 4,5 palce a rozlišením 1280 x 720 bodů krytý Gorilla Glass sklem, dvoujádrový procesor Snapdragon S4 (1,50 GHz), 1 GB RAM či 8 GB uživatelské paměti (se slotem pro paměťové karty microSDXC).

Další výbavu bude tvořit podpora rychlých dat LTE nebo fotoaparát s rozlišením vysokých 12 megapixelů s bleskem a automatickým ostřením. Operačním systémem bude Android 4.0 nebo 4.1, který by měl být doplněn o grafickou firemní nadstavbu ZTE UI. Samozřejmostí je pak i podpora technologií jako Wi-Fi, Bluetooth 4.0, GPS nebo NFC. Napájení bude zajišťovat baterie s kapacitou 1780 mAh. To vše při tloušťce pouhých 9,6 mm.

Zařízení by se mělo na trh dostat na podzim, nejspíše v říjnu. Zatím ale není jasné, zdali se bude tento model (nebo některá z jeho variant) prodávat i v ČR.

Zdroj: www.talkandroid.com

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *