Halloween se blíží, zahrajte si Shoot The Zombirds

Strašidelné a hororové hry měly vždycky svoje zvláštní kouzlo. V této hře zavítáme na to nejděsivější možné místo, na hřbitov, kde mrtví vstávají z hrobů. Všude po hřbitově se budou prohánět zombie, nejedná se ovšem o lidi, ale o ptáky. Ptáci přeměnění v zombie vypadají děsivě a navíc nesou ve svém zobáku různé dýně. Hlavním úkolem je tyto zombie sestřelovat.

Shoot The Zombirds je hra s trefným pojmenováním, ve hře se totiž budou zabíjet zombie ptáci. Co na první pohled zaujme nejvíce je zajímavé a strašidelné prostředí, které je posíleno děsivými zvuky a napínavou atmosférou. Hlavním hrdinou bude jakási obdoba Vana Helsinga, který musí postřílet všechny ptáky za pomoci svého luku a magických šípů.

Celá hra je rozdělena do jednotlivých kol, každé kolo je něčím odlišné, ale hlavní cíl zůstává stejný. Hráči by se mělo podařit sestřelit většinu ptáků. Míření lukem není nikterak snadné, je zapotřebí počítat s pomalejší rychlostí šípu a dokonce i s jeho dráhou, která se může měnit.

Ve hře je mnoho divných a zvláštně vypadajících zombie ptáků, jelikož má postava hráče staré lacláče a hlavu tvořenou dýní, hlavní pro něj bude zajistit poklidné útočiště pro dýně, které jsou unášeny právě již zmiňovanými ptáky. Ve spodní části displeje se zobrazuje celkové skóre a čas, který zbývá do konce kola.

Kromě bodů se ve hře získávají i mince, za ty je pak možné koupit lepší šípy nebo například různé dovednosti a speciální schopnosti. Mezi ně patří zastavení času, zrychlení času, hromadný šípový útok z nebes a mnoho dalšího. Pro další nákup je vždy potřeba disponovat alespoň určitým množstvím mincí.

Hra je velmi zábavná a místy i vtipná. Prostředí hry je sice děsivé, ale ve skutečnosti přidává na kvalitě hry, která je poměrně dobře graficky zpracovaná. Shoot The Zombirds je ke stažení zcela zdarma.

[qr]https://play.google.com/store/apps/details?id=pl.idreams.ShootTheZombirds&feature=featured-apps#?t=W251bGwsMSwyLDIwMywicGwuaWRyZWFtcy5TaG9vdFRoZVpvbWJpcmRzIl0.[/qr]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *