Evernote Food Vám připomene, kde se můžete dobře najíst

Každý si občas rád zajde do restaurace nebo do hospody na oběd, ovšem po čase se snadno zapomene, kde jsme se to tenkrát tak dobře najedli. K vytvoření zvláštní jídelní mapy slouží nová aplikace, která zaznamenává všechna místa, kde uživatel jedl. V telefonu se vytvoří vlastní databáze obsahující podrobné informace o jídlech i o přesných lokacích různých podniků.

Evernote Food je na první pohled aplikace, která nenajde mnoho využití, ale pokud uživatel bydlí ve velkém městě a často vyhledává místa, kde se lze najíst, tak se aplikace stane téměř nepostradatelnou. Jednoduchost spočívá především v jejích funkcích, samotný uživatel je totiž může libovolně rozšiřovat.

Nejdůležitější funkcí je již zmiňovaná databáze jídel, uživatel navštíví určitý podnik a k němu si může přidávat určité informace. Je možné si jídla vyfotit, přidat informace o personálu, o atmosféře, úrovni, kvalitě jídla a dokonce i o cenách. Pokaždé když se taková složka vytvoří, tak je automaticky uložena do databáze a je možné ji kdykoliv dohledat.

Uživatelé mohou různé podniky řadit i podle kategorií, stejně tak jako jídla. Mezi základní kategorie mohou patřit luxusní restaurace, závodní jídelny nebo třeba i obyčejné bufety nebo kantýny. Kapacita databáze není nijak omezena a lze vytvořit libovolné množství kategorií a složek v databázi.

Velkou výhodou je také hledání na mapě, aplikace využívá Google map, takže jsou všechny podniky uspořádány podle polohy. Díky mapám je možné si zobrazit celé město a vybírat mezi podniky, které uživatel v minulosti navštívil. V mapě je také uvedena přesná adresa, takže je možné ji zadat i do GPS navigace.

O cenné informace z databáze je možné se podělit s ostatními a přidat jim své informace. Aplikace najde využití především pro lidi z velkoměst. Evernote Food je ke stažení zcela zdarma.

[qr]https://play.google.com/store/apps/details?id=com.evernote.food&feature=featured-apps#?t=W251bGwsMSwyLDIwMywiY29tLmV2ZXJub3RlLmZvb2QiXQ..[/qr]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *