Major Mayhem opět na scéně

Zábavných her sahajících za hranice samotné únosnosti realistického chápání daného virtuálního prostoru je na scéně opravdu málo. Samozřejmě, že se tak mnoho titulů vděčně tváří. Některé z nich jako reklamní podporu využívají známé názvy oblíbených filmů nebo postav. Nejvíce si musíme cenit takových her, které do herního průmyslu přinášejí originalitu a špetku osobitého pojetí. Majoru Mayhemu nechybí ani jeden prvek z výše uvedených.
Nesmiřitelní ninjové se rozhodli, že si podrobí jedno z nejkrásnějších míst na světě, teroristům se podařilo ukrást vaší přítelkyni a do všeho ještě vstupují vypuštění psi války. Dalo by se říci, že se naše planeta ocitá ve velkém nebezpečí a chaos vládne uspořádanosti. Jediný, kdo může nalézt nejrychlejší cestu k záchraně lidstva a odvrácení temné strany je Major Mayhem a jeho hrstka odvážlivců. Zkušenosti, nebojácnost a kvalitní arzenál jsou hlavním předpokladem k hladkému vítězství. Nenechte se však ukolébat příjemně situovanou grafikou s vizuálním ztvárněním hry. Jde o nefalšovanou akci s nejistou budoucností.


Vyhrát mohou jen ti nejlepší. Ve svém odhodlaném postupu budete muset využívat nejrůznějších pomocných doplňků v podobě jeepů, slonů, zdí a dalších clonících barikád. Nepřátelé jsou nebezpeční a nedoporučuje se jim vystavovat na obdiv v celé své kráse. Hra má krásný lineární spád, kde se neocitnete v žádné nepřekonatelné situaci. Klestěte si cestu nikdy nekončícím počtem protivníků a užívejte si skvělou zábavu. Jde o skvělý oddychový doplněk, který by neměl chybět v žádném telefonu. Osobně jsem se u hry nenudil a užíval si každé nově příchozí kolo. Vývojáři zbytečně nedramatizovali celkové ovládání hry a hratelnost se tak stala příjemnou záležitostí.


Dávejte si velký pozor na Majora, jelikož má jen tři životy, což dělá hru o to zajímavější. Vrhání se do bezhlavých akcí se tak nemusí vyplatit. I přes to, že Major Mayhem působí jako primitivní střílečka připomínající sestřelování slepic, tak má svým hráčům co nabídnout. Rozmanitě ztvárněné lokace doplněné o skvělý způsob krytí dělá z této akční arkády návykovou záležitost. Těšit se můžete na 45 misí s odlišným vizuálním charakterem. Narazíte na celou škálu nepřátel a slušný arzenál. Tato hra má velkou výhodu v tom, že je zcela zadarmo a o in-game nákupy se nemusíte zajímat

[qr]https://play.google.com/store/apps/details?id=com.turner.asmajormayhem[/qr]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *