Toshiba Regza T-02D je vybaven nadstandartně výkoným fotoaparátem

Výrobce elektroniky Toshiba představil novinku, která oslní nové uživatele nejen kompaktním tvarem a designem, ale především supervýkonným fotoaparátem. Fotografování telefonem je zcela běžná věc, stejně tak jako natáčení videí, Toshiba se pokusila vytvořit telefon s natolik kvalitním fotoaparátem, aby mohli i náročnější fotografové nechat své digitální fotoaparáty ležet a v klidu si fotit telefonem.

Toshiba Regza T-02D je novinka od Toshiby, která oplývá mnoha skvělými parametry, kromě výkonu a vzhledu nabízí široké využití především pro uživatele, kteří rádi fotografují. Mnoho výrobců se snaží vložit do telefonů kvalitní snímací hardware, ovšem Toshiba se předvedla s plnou parádou. Výhodou telefonu jsou i jeho rozměry, které dokazují, že výrobce skutečně místem neplýtval.

Na první pohled každého uchvátí velký 4,3 palcový AMOLED Plus displej s qHD rozlišením, hned pod ním se nachází tři kontextová tlačítka, na přední straně se poté nachází již jen VGA kamera s neznámým rozlišením. Zadní strana telefonu je vybavena 13MPx fotoaparát se snímacím čipem Exmor R od Sony a technologií Milbeaut Mobile pro zpracování obrazových dat.

Uvnitř telefonu lze nalézt dvoujádrový procesor Snapdragon S4 s frekvencí 1,5 GHz, operační paměť je 1GB RAM. Dále je v telefonu LTE a 1800mAh baterie. Operačním systémem je Android 4.0 Ice Cream Sandwich s grafickou úpravou od výrobce.

Telefon je téměř dokonalý, má ovšem jeden velký problém, kterým zklame mnoho uživatelů, je určen pro japonského operátora NTT DOCOMO. Jestli bude časem dostupný i pro ostatní země nebo jeho přibližná dostupnost v Japonsku jsou zatím zcela neznámé informace, více informací by mělo dorazit v průběhu následujících měsíců, včetně jeho ceny.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *