Nejnovějšího Batmana, The Dark Knight Rises, konečně koupíte také v České Republice

Gameloft vydávající jednu, mikroplatbami prošpikovanou, hru za druhou se vrhnul také na filmového Spidermana a Batmana. Zatímco s pavoučím mužem v našich luzích a hájích nebyl problém, muž netopýří z nějakého důvodu neměl svolení vstoupit na náš trh. Dnešním dnem se ale všechno mění.

Jak jsme vás již informovali na našich Facebook stránkách, koupit The Dark Knight Rises se nám sice povedlo i před dnešním dnem, nicméně k tomu byl potřeba ROOT a nebylo to úplně jednoduché. Nyní máte možnost vyzkoušet tuto celkem vydařenou mlátičku za nemalý obnos 132.27,- Kč (cena k dnešnímu dni). Po odehrání několika levelů nemůžu úplně říct, že by se tato částka vyplatila. Hra je to poměrně zajímavá, graficky celkem nezáživná a zabugovaná, s dobře udělaným ovládáním, ale se všudypřítomnými IAP (mikrotransakcemi). U Gameloftu mě to naprosto nepřekvapuje, nicméně u hry za 130,- korun mě to zvedá ze židle, přičemž se mi zároveň otevírá kudla v kapse a do toho se mi chce křičet dlouhé filmové neeeeeeeee směrem k nebi.

Bruce Wayne telefonuje s Morganem Freemanem

Všichni kromě Batmana samotného jsou vybaveni placatými obličeji a vykazují absenci nosní přepážky

Ovšem tato kratičká osvěta tu není od toho, aby hodnotila kvality výše zmíněného díla, je tu pouze od toho, aby vám řekla, že The Dark Knight Rises je nyní dostupný i pro nejednoho českého hráče.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *