Na trh zamíří nový tablet Huawei MediaPad 10 FHD

Huawei je nepochybně velmi kvalitní výrobce počítačové techniky, který si na kvalitě svých výrobků dává důrazně záležet. Posledním přírůstkem do rodiny by měl být nový supervýkonný tablet, který ohromí snad všemi svými parametry. Tento tablet byl teprve nedávno představen v Barceloně, ale už nyní lze slyšet mnoho pozitivních ohlasů na tuto novinku. Na perfektní výkon a design již netrpělivě čekají tisíce uživatelů po celém světě.

 

Huawei MediaPad 10 FHD je posledním modelem tabletu od společnosti Huawei. Tablet není ani tak úžasný svým designem, ale především výkonem. Je vybaven 10 palcovým IPS displejem s HD rozlišením 1900×1200 obrazových bodů. Obraz je kvalitní a velmi ostrý. Kromě perfektního obrazu je zde velmi kvalitní i zvuk, který je podporovaný Dolby.

Na přední straně si lze všimnout ještě 1,3 megapixelové VGA kamery, zadní strana obsahuje fotoaparát s 8 megapixely, který podporuje funkci automatického ostření. Uvnitř tabletu se ukrývá 4-jádrový procesor Huawei K3V2 s 64- bitovou architekturou a frekvencí 1,5 GHz. Do základní výbavy tabletu patří Bluetooth, Wi-Fi, LTE, HSPA+ a další.

Interní paměť má pouhé 2GB, uživatel si ji může rozšířit pomocí microSD karet. Velkou výhodou je , že samotný Huawei nabízí možnost prostoru na cloudovém úložišti o celkové velikosti až 160GB.  Operační systém tabletu je 4.0 Ice Crem Sandwich, který půjde v budoucnu pravděpodobně aktualizovat na novější Jelly Bean.

Tablet je kompaktních rozměrů, jeho celé tělo je vyrobeno z hliníku a v nejtlustším bodě má tloušťku pouhých 8,8 mm. Celková hmotnost je 580 gramů. Datum, kdy Huawei MediaPad 10 FHD vyrazí na trh je zatím neznámé, ale už nyní se po něm poohlíží mnoho nedočkavých nadšenců technologických novinek.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *