Stitcher Radio – News & Talk jsou zprávy a rádio zároveň

Aplikace, která se postará o čerstvé zpravodajství a zároveň o poslech rádia. Tato aplikace byla vytvořena především pro uživatele, kteří doma nestíhají své oblíbené pořady a zprávy, nyní je mohou poslouchat prostřednictvím této aplikace kdykoliv a kdekoliv. Aplikace je určena především pro mezinárodní zpravodajství.

Stitcher Radio – News & Talk je aplikace, která přináší všechny oblíbené pořady i zpravodajství v audio podobě pro každého uživatele. Každý si může vybrat svoje oblíbené rádio stanice, své oblíbené pořady a také zprávy, které se skládají do velkého playlistu v hlavním menu aplikace.

V základním rozhraní je možné využívat vyhledávání podle názvu stanic nebo prostě vybírat ze seznamu. Aplikace obsahuje především americké pořady a zpravodajství, ale je možné mezi nimi najít i různé mezinárodní. Každou ze stanic lze zařadit mezi oblíbené nebo ji dokonce sdílet na sociálních sítích Facebook a Twitter.

Kromě běžného výběru je možné nastavovat i vyhledávací filtry, díky kterým je hledání pořadů mnohem jednodušší. Každou stanici nebo pořad je možné ohodnotit, k tomu slouží ruka s palcem nahoru nebo dolu. U každého pořadu se zobrazuje čas do skončení a doba trvání.

Mezi základní funkce patří například i informace o pořadu, uživatel jednoduše klikne na ikonku „I“ a zobrazí se mu informace o stanici. V základním seznamu jsou známé zpravodajské stanice jako třeba CNN nebo TV Fox.

V základním menu aplikace je možné vybírat přímo mezi radiovými stanicemi, titulky z novin, pořady a oblíbenými stanicemi.

Aplikace je velmi oblíbená a získává si svoji popularitu i mezi Evropany i přes angličtinu, která je k jejímu ovládání potřeba. Stitcher Radio – News & Talk je ke stažení zdarma.

[qr]https://play.google.com/store/apps/details?id=com.stitcher.app&feature=featured-apps#?t=W251bGwsMSwyLDIwMywiY29tLnN0aXRjaGVyLmFwcCJd[/qr]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *