Doba Ledová přichází do Androidů jako Ice Age Village

Kontinenty se daly do pohybu a země se začala trhat, tisíce zvířat hledají nový domov a je jenom na  hráči, zdali jim pomůže s vybudováním vesnice. Hráč se v této hře, která je vytvořena na motivech stejnojmenného filmu, setká se všemi hlavními hrdiny a jeho úkolem bude stavět vesnice pro opuštěná zvířata a hrát minihry za veverku hledající svůj oříšek.

Ice Age Village je hra, která přivede hráče do Doby Ledové, konkrétně za 4 kamarády, Sidem, Diegem, Mannym a Scratym. Hra je podobná budovatelské strategii, vybere se postava, za kterou se bude stavět a poté jde pouze o vylepšování zázemí.

Zpočátku je nutné vesnici založit, založení vesnice je otázkou několika vteřin, těžší je vesnici zdokonalit natolik aby pěkně prosperovala, zvířata je možné přibírat stále nová, ale musí být pro ně vytvořeno zázemí.

Hráč může online porovnávat svoji vlastní vesnici s ostatními vesnicemi, ve vesnicích nechybí ani zábavní prvky jako jsou různá hřiště, tobogány atd. Při tvorbě vlastní vesnice hráči uplatní svoji fantazii, protože si ji mohou vytvořit zcela podle sebe.

Každá vesnice se z skládá ze základních jednotek, které tvoří rodiny. Pokud se uživateli povede vytvořit ze zvířat rodinu, tak to znamená peníze do jeho kapsy. Za peníze je pak možné dále rozšiřovat svoji vesnici.

Ve hře nechybí také, již zmiňované, minigames, ve kterých je hlavním hrdinou Scraty, neboli malá veverka, která se žene za svým oříškem. V minihrách jde především o nejvyšší počet bodů.

Hra je kompletně v HD a nechybí příjemné a zábavné prostředí, na Android obchodech má tato hra velmi dobré hodnocení. Ice Age Village je ke stažení zcela zdarma.

[qr]https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gameloft.android.ANMP.GloftIAHM&feature=featured-apps#?t=W251bGwsMSwyLDIwMywiY29tLmdhbWVsb2Z0LmFuZHJvaWQuQU5NUC5HbG9mdElBSE0iXQ..[/qr]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *