Motorola MotoSmart je smartphone vhodný pro začínající uživatele

Motorola vytvořila novinku, která nepatří mezi špičky na trhu, ale naopak je určena pro nenáročné uživatele, kteří hledají vzhledný smartphone za dobrou cenu. Levnější telefony si získávají neustále svojí popularitu, mnoho uživatelů nesměřuje za fantastickým výkonem, ale právě cena je pro ně rozhodujícím kritériem nákupu zařízení.

Motorola MotoSmart je kvalitní telefon s parametry spíše pro nenáročné uživatele. Na první pohled je jednoduchý v designu, který se podobá většině modelů tohoto telefonu. Displej na přední straně telefonu nezasahuje až do okrajů a hned pod ním se nachází 4 kontextová tlačítka. Se svými funkcemi je určen pro uživatele, kteří se smartphony začínají, obsahuje pouze základní funkce.

Telefon obsahuje 3,5 palcový displej s rozlišením 480×320 bodů. Na přední straně se nenachází žádná VGA kamera, ale na zadní straně lze nalézt 3 megapixelový fotoaparát bez blesku. Uvnitř telefonu je jednojádrový procesor s frekvencí 600MHz. Do základního vybavení patří podpora Wifi a GPS. Vnitřní paměť je pouhých 165MB, ale je možné ji rozšířit pomocí microSD karet.

Bohužel nevýhodou je zastaralý operační systém 2.3 Gingerbread, který nejspíše žádného příznivce technických novinek nenadchne. Telefon bude nabízen v jediné barevné variantě, a to v černé. Tento model je již prodáván ve Velké Británii, dostupnost na českém trhu zatím není jistá, ale do českých obchodů by se telefon mohl dostat během roku. Odhadovaná cena je zhruba 2500kč.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *