ADzero Bamboo bude první sériově vyráběný telefon z bambusu

Výrobci mobilních telefonů se snaží být originální v mnoha věcech, tentokrát ovšem zašli poměrně daleko, vytvořili první telefon z bambusu, který bude vyráběn sériově. Na první pohled vypadá jako běžný telefon s dřevěným vzorem, jedná se však o pravý bambus. Kromě bambusového těla může zaujmout i zajímavým výkonem.

ADzero Bamboo je novinka, která zatím nemá ve světě obdoby. Už byl mnohokrát představen telefon ze dřeva, ale zatím ne z bambusu. Bohužel mnoho informací o telefonu neuniklo. Bude se prý však jednat o moderní luxusní telefon s perfektním výkonem, takže se uživatelé nemusejí obávat, že ve světě začínají docházet plasty. Telefon je plně dotykový, dokonce i kontextová tlačítka jsou aktivována dotykem.

Operační systém telefonu by měl být 4.0 Ice Cream Sandwich. Co se týče dřevěného designu, tak ten by se měl týkat především krytu, vnitřek telefonu by měl být z běžných materiálů, které jsou pro výrobu telefonů používány.

Design telefonu je výjimečný a působí vytříbeným dojmem, že se jedná o luxusní zboží. Dřevěné tělo uživatele nijak neomezuje, naopak má lepší vlastnosti než kov nebo plast, v ruce se lépe drží a při spadnutí je pružnější.

Telefon bude dostupný až ke konci roku, měl by začít ve Velké Británii, do českých obchodů ovšem zamíří až na začátku roku 2013.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *