Had ze starých Nokií se vrací, tentokrát s názvem Classic Snake 2

Hry na starých Nokiích si pamatuje téměř každý. Jedna z nejpopulárnějších se vrací po dlouhé době na displeje telefonů a to dokonce ve stejném provedení jako dříve. Uživatelé si mohou zavzpomínat na staré časy a vyzkoušet si svoji zručnost opět po letech, tentokrát na přístrojích s Androidem. Zdá se, že staré dobré hry nikdy nezaniknou.

Classic Snake 2 je legendární napodobenina staré hry na telefonech Nokia, konkrétně se jednalo o zábavnou hru s hadem. Jako věčný odkaz vznikla tato hra i na Android, aby dodali tvůrci trochu vtipné atmosféry, tak se hra zobrazuje na starých telefonech. Na displeji každého hráče se tak může zobrazit stará Nokie, na které hra poběží, dokonce i ovládání je stejné.

Stejně tak jako na předchůdcích, tak i na této hře lze rychle získat závislost. Hráč si může nastavit tři základní zobrazení podle typu telefonu, Nokia 3310, Nokia 3210 a Nokia 5190. Hry se neliší, jde pouze o zobrazení odlišného telefonu. Základním úkolem hry je ovládat hada tak, aby nenarazil sám do sebe. Je nutné sbírat potravu, s každým dalším soustem se ovšem had prodlužuje.

Ve hře se vybírá nastavení rychlosti hada, vibrace, pozadí telefonu a také bludiště. Pokud se zvolí bludiště, tak se hra stane mnohem těžší na ovládání. Kromě toho, že had nebude smět narazit sám do sebe, tak na displeji přibudou stěny, do kterých také nesmí narazit.

Ve hře se hraje na skóre, nelze ji však nikdy dohrát do konce, had bude po určité době tak dlouhý, že do sebe dříve nebo později narazí. Celkem je možné vybírat z 11 odlišných her, rozdělení je podle přítomnosti labyrintů ve hře.

Hra je velmi zábavná a každý den si získává mnoho nových příznivců, dokonce i těch, kteří si hru na starších Nokiích nepamatují. Hra Classic Snake 2 je ke stažení zdarma.

[qr]https://play.google.com/store/apps/details?id=com.byq.nokia_snake_2&feature=more_from_developer#?t=W251bGwsMSwxLDEwMiwiY29tLmJ5cS5ub2tpYV9zbmFrZV8yIl0.[/qr]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *