PicSpeed HD Wallpapers 170,000 poskytuje obrovský výběr tapet v HD

Občas je těžké vybrat tu správnou tapetu, pokud se nemůžete rozhodnout, jakou tapetu si zvolíte, tak si stáhněte aplikaci, která jich obsahuje téměř dvěstě tisíc. S touto aplikací lze měnit tapety každý den, třeba podle nálady nebo situace. Spolu s velkým výběrem konceptů je na výběr i mnoho nastavení, aby tapeta seděla na displeji tak jak má.

PicSpeed HD Wallpapers 170,000 je aplikace fungující jako obří databáze tapet pro přístroje s Androidem. Všechny tapety jsou v HD kvalitě a je možné je různě upravovat. Nejedná se o obyčejné tapety, jsou na výběr koncepty s celebritami, různými předměty, filmy, zvířaty, animacemi atd. Pro vyhledání optimální tapety slouží vyhledávací okénko, do kterého se vepisují tagy pro vyhledávání.

Velkou výhodou je pravidelná změna tapety. Uživatelé, kteří nemají rádi stereotyp si aplikaci rychle oblíbí. Tapety lze nastavit na každý den jiné. Jestliže uživatel najde tapety, které si oblíbí, tak je stačí přidat mezi oblíbené, odkud k nim bude mít rychlý přístup.

Tapety jsou rozdělené do kategorií, u každé kategorie je napsán počet tapet, které obsahuje. Menu obsahuje kategorie jako jsou abstraktní, zvířata, auta město atd.

Po zvolení kategorie se tapety zobrazí v náhledovém zobrazení, po kliknutí na tapetu se tapeta zvětší v náhledu. Na výběr jsou nejen klasická témata, ale i scifi koncepty. Tapety je možné použít jak pro displeje telefonů, tak i tabletů, lze je přizpůsobit na jakýkoliv rozměr.

Po vybrání tapety je nutné nastavit zobrazení, které se nastavuje jako širokoformátové, rozdělení na jednotlivé plochy a částečné zobrazení. Při výběru tapety se zobrazí i editační okno, ve kterém je možné nastavit velikost zobrazení.

Tapety jsou velmi kvalitní a je prakticky nemožné si nevybrat některou z nich. PicSpeed HD Wallpapers 170,000 je ke stažení zdarma.

[qr]https://play.google.com/store/apps/details?id=com.srsdev.wallpapers&feature=related_apps[/qr]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *