Máte chuť rozbíjet věci? Zahrajte si Let's Break Stuff!

Touha ničit a rozbíjet věci je v každém z nás, pokud není po ruce porcelánový talíř nebo sklenička, tak stačí sáhnout po nové hře na Android, která byla k ničení vytvořena. Ve hře se likvidují křehké předměty prakem a hráč si může libovolně zvolit jakou cestou je zničí, zda bude mířit rovnou nebo jestli sestřelí jiný předmět, který je zlikviduje.

Let’s Break Stuff! je hra určená pro neklidné cholerické povahy, kteří potřebují ukojit svůj vztek na likvidaci předmětů. Ve hře je možné likvidovat téměř všechny předměty, které jsou ze skla nebo porcelánu. Nástrojem pro likvidaci předmětů je prak. Do praku se nabíjí kameny, kterými se vše rozbíjí.

Hráč nemusí vždy využívat přímého směru ničení, likvidací dobře umístěného předmětu je možné vyvolat řetězovou reakci a zničit tak několik věcí naráz. Hra je rozdělena do kol, každé nové kolo je těžší než předchozí. Ve hře se hraje na skóre v procentech a také na body. Podle procent zásahů lze porovnávat jestli se hráč zlepšuje nebo ne.

Prostředí hry je kompletně ve 3D, grafika je propracovaná. Jednotlivé levely přivedou hráče do rozpadlých domů i na odlehlé skládky, kde si bude procvičovat míření. Pokud se hráči nepovede předměty sestřelit na určený počet kamenů, které má u sebe, tak je nutné začít znovu, k tomu slouží velký nápis „Restart“.

U střelby prakem musí hráč počítat nejenom s rychlostí kamene, ale i úhlem zakřivení. Pokud se střílí na vzdálenější cíl tak je nutné mířit výše, pokud je cíl blíž, tak se míří přímo.

Každé skóre se ukládá do síně slávy, ve které je možné sledovat nejlepší výsledky. Hráč má možnost volby mezi 6 jazyky. Hra Let’s Break Stuff! je ke stažení zdarma.

[qr]https://play.google.com/store/apps/details?id=com.psychicsoftware.letsbreakstuff&feature=related_apps#?t=W251bGwsMSwxLDEwOSwiY29tLnBzeWNoaWNzb2Z0d2FyZS5sZXRzYnJlYWtzdHVmZiJd[/qr]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *