iTranslate – free translator je multifunkční překladač

Multifunkční překladač pro Android, který dovede přeložit více než padesát jazyků na obě strany. Hlavní výhodou je rychlé ovládání, které je vhodné pro situace vyžadující rychlé přeložení požadovaných slov nebo vět. Kromě slov je možné dohledat i složitější slovní spojení o mnoha výrazech. Uživatelské prostředí je sice velmi jednoduché, ale překladač je vysoce kvalitní.

iTranslate – free translator je aplikace s funkcí univerzálního překladače. K aplikaci je rychlý přístup přes zástupce na displeji, který lze snadno nastavit nebo přímo v menu. Podpora jazyků je velmi široká, celkem jich je přes padesát a dovede je překládat všechny mezi sebou. Na výběr je velké množství funkcí, které se vybírají v položkovém menu. Zpočátku se musí vybrat jazyk, který chce uživatel překládat a jazyk, do kterého se bude překládat.

Jazyky jsou seřazeny v seznamu podle abecedy pro snadnější výběr. Při zvolení jazyků stačí vepsat slova, výrazy nebo věty pro přeložení. V aplikaci je obsažen našeptávač, který je však možné vypnout.

Pod překládanými slovy se obvykle zobrazí několik podobných výrazů. Uživatel má možnost si přeložené výrazy přehrát nebo je uložit mezi oblíbené.

Velmi užitečným nástrojem je rozpoznávání slov pomocí mikrofonu, uživatel jednoduše hovoří a aplikace zaznamená slova, která následně přeloží. Tuto funkci je možné rychle přepínat s klasickým hledáním ve slovníku.

Jestliže uživatel často pracuje s textem, který se často opakuje, tak je možné prohlížet historii přeložených výrazů, která si pamatuje všechna přeložená slova označená za oblíbená.

Aplikace je užitečným pomocníkem nejen při cestování, ale i v každodenním životě. iTranslate – free translator je ke stažení zdarma.

[qr]https://play.google.com/store/apps/details?id=at.nk.tools.iTranslate&feature=related_apps#?t=W251bGwsMSwxLDEwOSwiYXQubmsudG9vbHMuaVRyYW5zbGF0ZSJd[/qr]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *