Pracujte ve virtuálním hrnčířství s Let's Create! Pottery

Velmi zábavná aplikace, ve které si každý uživatel procvičí zručnost na hrnčířském kruhu a zároveň svojí představivost. Práce s touto aplikací rozvíjí kreativitu a kromě radosti z pěkné práce je možné se se svými výtvory pochlubit na internetu a porovnávat je s ostatními. Práce s hrubým polotovarem je velmi uklidňující a zábavná.

Let’s Create! Pottery je tvůrčí aplikace, ve které se modelují a vybarvují hliněné nádoby jako jsou různé vázy a hrnce. Uživatel má k dispozici hrnčířský kruh s hroudou polotovaru, který postupně zpracovává. Jelikož se stolek sám točí, tak stačí přidržovat prst na boku polotovaru, aby se měnil v kulatou nádobu. Samotná tvorba nádoby trvá několik minut, pokud je základní tvar hotový, tak se může začít s barevnou výzdobou.

Ovládání je velmi snadné, uživatel si vybírá akorát prostředí, které může být nastaveno i automaticky. Poté stačí postupovat podle základních kroků, opracovávat svojí nádobu a různě jí tvarovat. Je možné vytvořit široké hrnce i vysoké libovolně tvarované vázy a amfory.

Ne vždy se povede vymodelovat vázu napoprvé, vždy je možné začít znovu. Vytvořené nádoby se ukládají do seznamu nebo je možné je sdílet na internetu. Na webu aplikace porovnávají jednotlivý uživatelé své hotové nádoby, které jsou následně hodnoceny.

Grafika je velmi dobře propracovaná a celé prostředí je ve 3D. Pokud je váza vymodelovaná, tak se mohou přidat doplňky jako jsou například ucha nebo lemování okrajů. Poté následuje vybarvení, jestliže se uživateli líbí váza v původním stavu, tak ji barvit nemusí. Na výběr je z mnoha barev a také ze mnoha vzorů. Na vázu je možné nakreslit i libovolný motiv.

Jedná se o velmi oblíbenou aplikaci, která dokáže zabavit a zároveň rozvíjet uměleckého ducha. Aplikace Let’s Create! Pottery je ke stažení za 99,90kč.

[qr]https://play.google.com/store/apps/details?id=pl.idreams.pottery&feature=featured-apps#?t=W251bGwsMSwyLDIwMywicGwuaWRyZWFtcy5wb3R0ZXJ5Il0.[/qr]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *