Can Knockdown vás zaručeně naučí mířit na plechovky

Trefování plechovek míčkem nebo kamenem bylo zábavou snad každého malého dítěte, nyní je možné si stejnou zábavu dopřát i na displeji Androidů. K dispozici je obrovské množství plechovek seřazených do různých formací a také míčky k jejich boření a ničení. U hry je výrazně napsáno varování, protože je vysoce návyková, takže se mají nedočkaví hráči na co těšit.

Can Knockdown je hra, ve které figuruje především soustředění. Jedná se o sestřelování plechovek míčky. Nejde o obyčejné plechovky, jsou seřazeny vždy ve zvláštních formacích a ukrývají mezi sebou i výbušné plechovky. Míření není nikterak jednoduché a je potřeba dostat koordinaci pod kontrolu. Ve hře se hraje na body, je třeba sestřelit všechny plechovky na co nejmenší možný počet míčků.

Prostředí hry je kompletně ve 3D s velmi pěknou grafikou. Uživatel má dokonce na výběr ze dvou základních módů, klasickým módem a zimním módem. Klasický mód je výrazně tmavší, jelikož se odehrává uvnitř místnosti, zimní mód je venku, kde je více světla.

Počet míčků je třeba neustále kontrolovat, pod plechovkami je vždy papírek, na kterém je uveden počet zbývajících míčků a počet bodů. Hráč může při úspěšných hodech získat body nebo míčky navíc. Čím více plechovek spadne na jeden hod, tím více je speciálních bonusových bodů.

Pokud se mezi plechovkami objeví nějaká výbušná, tak je vhodné jí trefit jako první, obvykle shodí všechny ostatní plechovky. Výbušné plechovky jsou jasně rozpoznatelné, mají červenou barvu a velký žlutý trojúhelník s vykřičníkem.

Ve hře je obrovské množství kol, jedná se o hru, která hráče nikdy neomrzí. Can Knockdown je možné stáhnout zdarma.

[qr]https://play.google.com/store/apps/details?id=pl.idreams.CanKnockdown&feature=more_from_developer#?t=W251bGwsMSwxLDEwMiwicGwuaWRyZWFtcy5DYW5Lbm9ja2Rvd24iXQ..[/qr]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *