Sledujte výsledky, kontrolujte svého olympionika – XXX. Olympijské Hry jako oficiální aplikace na Google Play

Jeden z největších sportovních svátků, letní olympijské hry, je za dveřmi. Od dnešního dne je to jen něco málo přes dva týdny, kdy bude v Londýně zapálen olympijský oheň a budou tak zahájeny 30. olympijské hry. Tak jako tenisové Grand Slamy, či fotbalové nebo hokejové turnaje, má i tato sportovní událost vlastní oficiální aplikaci na Android. Celkem jsme si již zvykli na kvalitu oficiálních aplikací od tvůrců oblíbených sportovních událostí a ani tato není výjimkou.

Ačkoliv momentálně aplikace ještě zeje prázdnotou, už teď si můžete přibližně představit, co na vás čeká. Na začátku vám bude nabídnuto co se děje Právě teď, Kalendář – kde uvidíte na co se můžete těšit, Sporty – podle kterých si zjistíte kdy váš oblíbenec nastoupí, Medaile – které byly rozdány v tom kterém klání a také si můžete najít informace o Atletovi, který vás zajímá. Nakonec máte také možnost takzvaných Vlastních Her, kde si můžete nastavit svou zemi, pro kterou se vám budou zobrazovat informace a také si můžete označit některého olympionika jako oblíbeného, aby se v té šílené hromadě závodníků neztratil a měli byste k němu přístup okamžitě a jednoduše.

Zahajovací ceremoniál bude dne 27. července v deset hodin večer našeho času a abyste si tento údaj nemuseli pamatovat, je v aplikaci instalován odpočet.

[qr]com.london2012.results[/qr]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *