Nakrmte svoji rybku v nové živé tapetě Crazy Fish Live Wallpaper Free

Tato živá tapeta je zároveň i zábavnou hrou, ve které se uživatel stará o malou dravou rybu v moři. Tapeta vypadá jako mořská scenérie s kouskem korálového útesu, vyhozených barelů a pirátského pokladu. Po tapetě se prohánějí různé ryby a žraloci. Tapeta je příjemná a uklidňující, když se ovšem spustí hra, tak dostane uživatel na starost malou dravou rybu.

Crazy Fish Live Wallpaper Free je živá tapeta zobrazující život v moři. Celý koncept zahrnuje mořské prostředí a velké množství ryb. Tapeta má základní nastavení, ve kterém je možné určit množství ryb, druhy ryb, počet žraloků a náhled. Celá tapeta se změní v okamžiku, kdy se uživatel dotkne bubliny s nápisem „Play“. Na displeji se zobrazí drobná ryba se zuby, kterou je třeba ovládat. Je třeba se vyhýbat velkým rybám a malé ryby pojídat.

Tapeta je velmi legračně animovaná. Ryby i žraloci působí komicky, ale propracovaně, všechny objekty ve hře ve vysokém rozlišení. Po aktivaci hry jde do tuhého a je třeba rybu rychle ovládat. Tapeta je široká, takže má ryba dostatek prostoru pro manévrování.

Ryby, které je možné sníst jsou označeny zeleným příborem, nebezpečné ryby jsou označeny lebkou. Hráčova ryba se po určitém počtu snědených ryb zvětší a bude moci pojídat větší ryby. V horní části displeje se zobrazuje celkové skóre a lišta znázorňující kolik ryb je ještě potřeba sníst do dalšího zvětšení.

Hra je dobrá na postřeh, je dobré ji aktivovat pokaždé, když začne přicházet nuda nebo špatná nálada. Pokud se hráčova ryba nedostane do spárů větších ryb, tak je možné hru hrát prakticky pořád.

Hráč má k dispozici pouze tři životy, když o ně přijde, tak hra skončí. S postupující velikostí ryby je hra stále těžší. Když je ryba velká, tak se na displeji začne objevovat velké množství žraloků, střetnutí s velkým žralokem končí okamžitě smrtí.

Pokud uživatel nechce mít u tapety herní mód, tak ho stačí v nastavení vypnout. Po skončení hry se zobrazují nejvyšší dosažená skóre. Živá tapeta Crazy Fish Live Wallpaper Free je velmi originální a je ke stažení zdarma.

[qr]https://play.google.com/store/apps/details?id=com.visualz.crazyfish_free_livewallpaper&feature=search_result[/qr]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *