Pixlr-o-matic je editor fotografií, který dokáže vytvořit přes 100 efektů

Velmi kvalitní aplikace pro úpravu fotek. Velkou výhodou je především velké množství funkcí a přídavných efektů, které dokáží udělat i z obyčejné fotky umělecké dílo. Pro využití efektů není zapotřebí fotoaparátu v telefonu, stačí když jsou v paměti nahrány jakékoliv rastrové obrázky nebo různé fotky. Pokročilé funkce učinili z této aplikace velmi populární editor.

Pixlr-o-matic je špičkový fotografický editor pro zařízení s androidem. Editor byl vytvořen s jednoduchým uživatelským prostředím, takže v něm mohou pracovat i začátečníci. Pro využití aplikace stačí mít na paměti jakékoliv obrázky nebo fotky. Fotky se načítají přímo v aplikaci, vždy se vybere fotografie, která se následně upravuje. Je možnost základních úprav barev, jasu, kontrastu, filtrů a také lze využívat více než 100 speciálních efektů.

Pracuje se vždy s jednou fotografií, když se upraví, tak je možné vybrat další. Pokud si chce uživatel práci usnadnit, tak je možné využívat efektů již přímo při focení, v základní nabídce je na výběr mezi úpravou již hotových obrázků z paměti nebo vytvoření nových. V menu si lze nechat zobrazit poslední pořízené snímky nebo použít filtr vyhledávání.

Když je zvolena fotka pro úpravu, tak už je výběr efektů pouze snadným úkolem. Efekty se zobrazí v položkovém seznamu a u každého zvlášť je možné se podívat na náhled. Pokud se uživateli náhled líbí, tak stačí efekt potvrdit a fotka se uloží. Fotografii lze ukládat v mnoha variantách.

Mezi základními efekty je na výběr rámeček, černobílá fotka, sépie, vytlačení atd. Mezi speciálními efekty nechybí oheň, jiskření, stékání barev, iluze, rozmazání, nápisy a mnoho dalšího.

Editor využije každý uživatel, který rád fotí. Svoje výtvory je možné sdílet na různých sociálních sítích. Aplikace Pixlr-o-matic je ke stažení zdarma.

[qr]https://play.google.com/store/apps/details?id=pixlr.OMatic&feature=featured-apps#?t=W251bGwsMSwyLDIwMywicGl4bHIuT01hdGljIl0.[/qr]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *