The Amazing Spider-Man je dostupný i jako hra na Android

Zatímco se Spiderman snaží dobýt filmové plátno, tak tvůrci nechtěli nechat čekat ani příznivce Androidů a vytvořili unikátní hru, ve které se hráč převtělí přímo do Spidermana. Hráč si může vyzkoušet houpání na síti mezi mrakodrapy, boj s kriminalitou v ulicích města a likvidování nebezpečných geneticky zmutovaných protivníků.

The Amazing Spider-Man je nová hra na Android, která přichází přímo od tvůrců stejnojmenného filmu, na kterém se podílel Marvel. Komiksový hrdina Spiderman je nyní dostupný ve 3D grafice a s novými schopnostmi. Hráč zažije úžasnou herní atmosféru. Hlavním úkolem hráče je ochrana města New York. Ve městě řádí velké množství zločinců a velký zmutovaný ještěr, kterého je třeba zlikvidovat.

Spidermana, resp. hráče, čeká velké množství úkolů, úkoly nejsou zrovna snadné. Důležité je naučit se koordinovat pohyb při létání mezi mrakodrapy, hráč musí včas vystřelit sítě a zhoupnout se, pokud to nestihne, tak prostě spadne na zem.

Pohyb probíhá především prostřednictvím létání mezi mrakodrapy, ale boje probíhají především na zemi. Hráč by měl brát v zřetel, že i Spiderman může zemřít, je třeba si dávat pozor na padouchy se střelnými zbraněmi, ty je potřeba zneškodnit jako první.

Jak již bylo zmíněno, tak hra je kompletně ve 3D grafice, celé prostředí je propracované do posledního detailu. K tomu se vztahuje i velikost hry. Uživatel by si měl nechat na telefonu nebo tabletu alespoň 2GB místa. Mapa města je obrovská, hráč má k dispozici celé město, občas je pouze trochu těžké se na velkých mapách správně orientovat.

Aby hráč nezapomněl, že se jedná o sci-fi komiks, tak se bude bojovat i s lehce nadpřirozenými silami, tedy se zmutovanými monstry. Spiderman bude muset zlikvidovat velkého ještěra, který terorizuje město a chce ho zničit. Boje jsou poměrně rychlé, je potřeba využít rychlého postřehu a zaútočit na nepřítele včas.

Většinu uživatelů oslní již samotná grafika a akrobatické kousky, které je možné provádět. Kromě houpání mezi mrakodrapy je možné provádět salta, velké skoky, používat ohnivé údery a mnoho dalšího.

The Amazing Spider-Man se řadí mezi velmi kvalitní hry a tomu také odpovídá její cena, hra je dostupná za 132 korun, ale herní zážitek za to opravdu stojí.

[qr]https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gameloft.android.ANMP.GloftAMHM&feature=banner#?t=W251bGwsMSwyLDIwMSwiY29tLmdhbWVsb2Z0LmFuZHJvaWQuQU5NUC5HbG9mdEFNSE0iXQ..[/qr]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *