NinJump je zábavná hra za ninju šplhajícího po věžích

Akční animovaná hra, ve které se hráč ztělesní s opravdovým ninjou. Úkolem hráče je rychle šplhat po vysokých domech či věžích a vyhýbat se všem nástrahám. Hra je vysoce populární, její výrobce zaznamenal přes 34 milionů stažení. Ve hře se využívá speciálních schopností a rychlého postřehu. Bojovat se bude jak s ostatními ninjy, tak i se zvířaty.

NinJump je velmi zábavná a návyková hra, ve které je úkolem dostat se s postavou ninjy co nejvýše vysoké budovy a nezemřít přitom. První věc, která ve hře překvapí je zajímavá a jednoduchá grafika, která činí hru ještě mnohem zábavnější. Hlavním hrdinou hry je ninja s červeným šátkem, jeho nepřáteli jsou ninjové s modrým šátkem, krvelačné veverky a nebezpeční naštvaní ptáci. Po celou dobu hry se pouze šplhá nebo běhá po stěnách nekonečně vysokých budov.

Zajímavou atmosféru dodává prádlo zavěšené mezi vysokými domy. Nepřátelé útočí na hráče prakticky neustále, většinou se stačí vyhýbat, někdy je třeba útok opětovat nebo zlikvidovat předmět, který byl po hráči hozen. Zbraněmi ninjů jsou meče, hvězdice a výbušniny.

Velmi obávanými nepřáteli ve hře jsou již zmiňované veverky a ptáci. Veverky i ptáci se pokoušejí hráče shodit ze stěny. Veverky běhají pouze po prádelních šňůrách a ptáci létají všude. Hráč může využívat i speciálních schopností, které jsou celkem tři.

První schopností je využití silového pole, které zničí úplně všechno a po dobu působení není téměř možné, aby na hráče nepřátelé zaútočili. Další schopností je veverčí běh a ptačí let, hráč si může nashromáždit tuto schopnost, díky které bude buď velmi rychle běhat po stěnách nebo létat.

Ninja využívá také několik způsobů přímého útoku, jedním z nich je klasický útok mečem, dalším je salto a posledním vývrtka, každý z nich je účinný a smrtelný. Hráč sbírá body, které se pak na konci zapisují do tabulky. Každý hráč může vyzvat své kamarády přes email a porovnat své výsledky s ostatními.

Hru je možné sdílet také na sociálních sítích. Prostředí hry je velmi zajímavé a samotná hra je velmi návyková. NinJump je ke stažení zdarma.

[qr]https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bfs.ninjump&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5iZnMubmluanVtcCJd[/qr]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *