System Stats Wallpaper/Widget je živá tapeta zobrazující aktuální systémové údaje

Jedna z živých tapet, která je opravdu užitečná. Namísto neotřelé grafiky běžných tapet se bude uživateli zobrazovat textové i grafické znázornění zatížení systémových nástrojů a hardwaru telefonu. Tapeta je plně nastavitelná a je možné ji průběžně obměňovat, její výhodou je, že si může uživatel nastavit zobrazení pouze těch informací, o které má zájem.

System Stats Wallpaper/Widget je živá tapeta, která zobrazuje systémové a hardwarové procesy v telefonu. Zobrazení může probíhat v několika módech, graficky, textově nebo kombinovaně. Základní nastavení nabízí zobrazení všech procesů v několika tabulkách. Tapeta umožňuje zobrazení procesoru, operační paměti RAM, paměti telefonu, rychlost připojení na Wifi a objem přenášených dat .

Zobrazované procesy a statistiky lze libovolně editovat, měnit je možné i velikost oken. Přebytečná okna se mohou odstranit nebo zvětšovat tahem prstu po displeji. Kompletní zobrazení se seskupuje podle přání uživatele.

Tapeta neslouží pouze k zobrazování procesů, ale dokáže i upozornit na vysoké hodnoty, ztrátu připojení, velké zatížení a mnoho dalšího. V grafech se zobrazují jednotlivé procesy podle barev, barvy je možné také měnit. Nastavují se například odlišné barvy pro chybu, upozornění, informace atd.

Samotná podoba grafů také není stejná, ale je možné ji volit ze třech variant. Grafické zobrazení může být plné, může být tvořeno jednou linkou nebo oboustranným znázorněním. Jestliže uživatel například stahuje, tak se mu bude zobrazovat na informačním panelu rychlost stahování, připojení a čas do konce stažení.

Aplikaci ocení všichni uživatelé, kteří mají často zatěžovaný systém a chtějí ho mít pod kontrolou. Živou tapetu je možné kdykoliv přepnout na klasický widget, který se zobrazí pouze po aktivování ikony. System Stats Wallpaper/Widget je ke stažení zdarma.

[qr]https://play.google.com/store/apps/details?id=com.Gnathonic.SystemStatsLive&feature=search_result[/qr]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *