Easy Mp3 Downloader pomůže stáhnout jakoukoliv hudbu v mp3

Kupování celých hudebních alb je velmi drahé a vyhledávání jednotlivých skladeb na internetu zase příliš složité. Je tu ovšem řešení ve formě Android aplikace, která vyhledá veškeré skladby ve formátu MP3 za uživatele.  Jednoduché uživatelské prostředí umožňuje stáhnout vybranou hudbu běhen několika minut. Poté je možné hudbu rozlišit podle tagů.

Easy Mp3 Downloader je aplikace na Android, která slouží výhradně k jednoduchému a rychlému stahování hudby ve formátu MP3. Celá aplikace je založena na velmi jednoduchém principu, uživatel zadá název nebo alespoň část názvu skladby a aplikace vyhledá ze seznamu podporovaných serverů veškeré skladby odpovídající zadanému klíčovému slovu. Uživatelské prostředí je vytvořeno tak, aby uživatel pouze zadal název a aplikace se postarala o zbytek.

Samotné vyhledání hudby je rychlé, uživateli se zobraz seznam nalezených výsledků. U každé položky v seznamu se zobrazí jméno interpreta, název skladby a její délka. Pokud zná uživatel bližší informace o interpretovi a chce použít podrobnější filtr pro vyhledávání, tak stačí vyplnit některé ze tří okének, ve kterých je po vyplnění možné vyhledávat hudbu podle alba.

Seznam vyhledaných skladeb může obsahovat i stovky položek, je proto dobré filtr používat. Pokud si uživatel nějakou skladbu vybral, tak ji stačí označit a potvrdit stažení. Stahované skladby je možné označovat tagy, díky tagům se poté budou snadněji vyhledávat.

Aplikace má sice jen jednu funkci, ale dokáže ušetřit dlouhé hodiny manuálního hledání na různých serverech. Aplikace je jednoduchá na ovládání a velkou výhodou je, že je ke stažení zdarma.

[qr]https://play.google.com/store/apps/details?id=com.freemusic.lite&feature=related_apps[/qr]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *