Extreme Skater Vás naučí surfovat na longboardu

Není nic lepšího než si užít pořádnou jízdu na terénním skateboardu po pořádné dráze. Kdo si tento zážitek vychutnat nemůže, tak si může alespoň zahrát fantastickou hru, která to umožní. K dispozici je velké prkno s velkými koly a velké množství tratí, které čekají pouze na to, až se najde odvážlivec, který by je mohl všechny sjet.

Extreme Skater je sportovní hra, která je určena pro milovníky downhilu, longboardů a skateboardů. Ve hře se stává hráč jezdcem na velkém prkně s koly. Celá hra je ve 2D, vytvořil jí tvůrce Miniclips. Na výběr jsou všechny možné dráhy, na kterých se sbírají bonusové předměty, za které jsou body. Body se neustále přičítají a na konci každé hry je možné zkontrolovat skóre.

Ve hře je jedno nejdůležitější pravidlo, hráč nesmí spadnout. Ve chvíli kdy hráč spadne nebo se uhodí do nějaké části těla, tak je nutné začít hrát znovu. Hráče čekají velmi zajímavá kola, která vypadají jako vystřižená z Jurského parku, některá vypadají jako cesta po horské dráze, jízdy jeskyněmi nebo i egyptskými katakombami.

Ve hře se sice převážně jezdí na upraveném skateboardu, ale hráč bude využívat i různých provazů a tyčí, po kterých se bude klouzat holýma rukama. Čím je dráha užší, tím horší je udržet balanc, nebude se jezdit pouze po rovných trasách, ale bude nutné udržovat rovnováhu na různých ocelových konstrukcích.

Jak již bylo zmíněno, tak hra je rozdělena na kola. S postupujícími koly se zvyšuje obtížnost, ale zároveň se zlepšují schopnosti. Pro zničení překážek se bude například využívat speciálního silového pole kolem hráče.

Na výběr není pouze jeden hráč, ale celkem tři. Každý ze závodníků má odlišné vlastnosti, ale úkol hry zůstává stejný, je nutné vydržet až do cíle.

Hra je velmi pěkně graficky zpracovaná, je velmi akční a je třeba věnovat každé jízdě 100% pozornosti. Extreme Skater je ke stažení zcela zdarma.

[qr]https://play.google.com/store/apps/details?id=com.miniclip.extremeskater&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5taW5pY2xpcC5leHRyZW1lc2thdGVyIl0.[/qr]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *