MultiPicture Live Wallpaper je živá tapeta s vlastním nastavením

Živých tapet je na internetu velké množství, pokud má uživatel už plné zuby stále se opakujících konceptů, tak si může vytvořit svoji vlastní tapetu. Vytvoření takové tapety je velmi snadné, stačí mít v telefonu nějaké obrázky nebo fotky, které se budou na vlastní živou tapetu skládat. Pokud má uživatel více oblíbených obrázků a a chce je mít stále na očích, tak má nyní možnost.

MultiPicture Live Wallpaper je živá tapeta, která bude vždy originální, tvoří ji totiž obrázky uživatele. Tato živá tapeta je sama o sobě pouze nástrojem k jejímu vytvoření. Samotná tvorba tapety je otázkou několika minut, záleží pouze na tom, jak bude rozsáhlá. Uživatel si nemusí vytvořit pouze jednu tapetu, ale může si vytvořit celý seznam tapet, který bude libovolně dlouhý.

V menu aplikace se nastavuje zdroj fotek, je tedy nutné vybrat složku, kde se nachází obrázky k nahrání. Je nutné aby všechny tapety měly alespoň přibližnou velikost. Po vybrání obrázku má uživatel možnost ho libovolně oříznout, změnit kontrast nebo celkovou barvu. Nastavuje se také jak se budou jednotlivé části tapety přepínat nebo pohybovat. Vytvořené tapety jsou multidotykové, takže je lze různě posouvat. V případě, že si uživatel nastaví jako tapetu dlouhý pás fotek, tak si je může posouváním po displeji všechny postupně prohlížet. Fotky mohou zůstat statické beze změny nebo je možné nastavit interval, po kterém se budou sami obměňovat.

V menu je velké množství podrobných nastavení, díky kterým si každý nastaví tapetu podle svého přání. Základní nastavení se aktivuje zaškrtáváním atributů, odškrtnutím se zase vypíná. Tapetu je možné nastavit i tak, že se dvojitým poklepáním na displej budou fotky obměňovat. Tento způsob tvorby tapet je velmi oblíbený, jelikož u něj každý uživatel může uplatnit svoji představivost. Živá tapeta MultiPicture Live Wallpaper je ke stažení zdarma.

[qr]https://play.google.com/store/apps/details?id=org.tamanegi.wallpaper.multipicture&feature=search_result[/qr]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *