Ghost Cemetery LWP Free je strašidelná živá tapeta z prostředí hřbitova

Nová děsivá živá tapeta, která slouží k vyděšení nežádoucích uživatelů a také k pobavení. Každý má možnost se na chvíli ocitnout na tajemném hřbitově zahaleném do mlhy, ze kterého se ozývají děsivé zvuky a každou chvíli vylétávají duchové. Ohavní duchové si brázdí cestu mezi hroby a jediný kdo se je odváží rušit jsou sovy s tajemně zářícíma očima.

Ghost Cemetery LWP Free je velmi děsivá živá tapeta, jejíž koncept nás zavede na temný hřbitov. Prostředí celé tapety je velmi starý hřbitov, který si lze představit pouze v těch nejhorších nočních můrách. Tapeta se se svým vysokým hodnocením dostala mezi nejpopulárnější tapety. V tapetě se lze setkat s mnoha duchy, kteří jsou zpodobněním děsivých hlav různých reálných i smyšlených tvorů. Velmi kvalitní jsou i zvuky, které dodají celé tapetě tu správnou atmosféru.

Tapeta je plně nastavitelná a všechny speciální efekty je možné kdykoliv vypnout. V základním zobrazení je temná tapeta s prostředím hřbitova, po kterém se prohánějí duchové. Duchové vydávají děsivé zvuky. Tapeta je poměrně rozsáhlá, je plně dotyková a lze ji prstem posunout pro jiný úhel pohledu.

Tapetu lze nastavit přímo v jejím menu. Mezi základní nastavení patří například vypnutí zvuku, který je ne vždy k užitku. Dále je možné přidávat nebo ubírat bytosti v tapetě, tedy sovy a duchy. Lze říci, že čím více jich tam je, tím je tapeta zábavnější.

Dalším nastavitelným efektem je mlha, ta se pomaličku pohybuje a efekt zobrazení ducha, který z ničeho nic vyskočí z mlhy, je mnohem děsivější. V tapetě jde nastavit pouze ponuré prostředí, takže je vhodné ji aktivovat pouze při pochmurných myšlenkách.

Jedinou nevýhodou této živé tapety je, že je příliš náročná na baterii, proto je dobré vypnout zvuk a dodatečné efekty. Ghost Cemetery LWP Free je ke stažení zdarma.

[qr]https://play.google.com/store/apps/details?id=droidconsulting.livewallpaper6free&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImRyb2lkY29uc3VsdGluZy5saXZld2FsbHBhcGVyNmZyZWUiXQ..[/qr]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *