Super Stickman Golf je golf jaký jste ještě nezažili

Zajímavá golfová hra, která potěší především uživatele, kteří mají plné zuby klasických golfových simulátorů. Speciální efekty a zdolávání složitých úkolů vytváří úplně nový pohled na tuto hru. Jedná se o animovanou 2D hru, ve které je hlavním úkolem dostat míček jakýmkoliv způsobem k jamce. Kromě správného odpalu bude důležité se zaměřit na překážky a nelítostné přírodní živly.

Super Stickman Golf je velmi populární golfová hra. Zpočátku vypadá velmi jednoduše, ale postupně se stane velmi složitou. Celé prostředí hry je animované, grafika působí velmi příjemně. Pohled na hru je ve 2D a hráč tak může sledovat velkou část mapy. Ve hře vždy hraje jeden hráč, jedná se tedy o single player hru. Hra je velmi zábavná a návyková, je rozdělena do téměř 300 kol. Počáteční kola jsou velmi snadná, ale s postupujícími levely se stane hra velmi náročnou.

Hráč ovládá dva základní faktory, úhel odpalu a sílu odpalu. Je nutné dostat míček k jamce na co nejmenší počet odpalů. Hru je možné vždy pozastavit nebo celé kolo resetovat.

Ve hře jsou velmi zábavné především různé efekty a různorodé prostředí. Hráč bude hrát například s ohnivým nebo ledovým míčkem. Pokud se například ledový míček dotkne vodní hladiny, tak voda okamžitě zamrzne.

Prostředí hry působí někdy skoro tajemně, hra se odehrává v jeskyních, na golfových hřištích, v palácích, v katakombách a na mnoha dalších místech. Překážky se na každém místě liší, v některých kolech je nutné počítat s úhlem odrazu od několika stěn, jinde zase s nerovným terénem.

Ve hře je také kvalitní hudba, která hraje po celou dobu hry, je možné ji ovšem vypnout. Ačkoliv vypadá hra jednoduše, tak je u ní potřeba přemýšlet, složitá kola je nemožné zahrát hned napoprvé. Hra je ke stažení zdarma.

[qr]https://play.google.com/store/apps/details?id=com.noodlecake.ssg&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5ub29kbGVjYWtlLnNzZyJd[/qr]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *