The Weather Channel je profesionální meteorologická aplikace

Komu připadají klasické aplikace pro zobrazení počasí příliš jednoduché, tak ten by měl sáhnout po něčem profesionálním. Tato aplikace nabízí profesionální zobrazení meteorologických údajů včetně grafického zobrazení bouřkových mraků, hodinové předpovědi a mnoho dalšího. Podrobné meteorologické zpravodajství se vztahuje na celou Evropu a USA.

The Weather Channel je jednou z nejoblíbenějších aplikací pro zpravodajství o počasí na většině Android marketech. Její funkce jsou nadstandardní a uživatel se může snadno přesvědčit o pravosti údajů samotným pohledem přes satelit. Hlavní výhodou aplikace je přesnost, zatímco mnohé předpovědi jsou nepřesné o několik stupňů Celsia, tak tato aplikace vyhledá nejbližší lokaci, kde je měřena teplota a sdělí její hodnotu. V aktuálním zobrazení se ukazuje aktuální teplota, nejvyšší teplota, rychlost větru, UV index, západ i východ slunce a oblačnost.

Velmi kvalitní a přesná je i hodinová předpověď, uživatel může sledovat předpověď například dvě hodiny dopředu a podle počasí si rozvrhnout své plány.

Samozřejmě je možnost i běžného zobrazení týdenní předpovědi s údaji o teplotě a oblačnosti. Ve spodní části displeje si lze všimnout jednoduchého přepínání mezi jednotlivými kartami aplikace.

Uživatel má možnost pozorovat bouřkové mraky pomocí infračerveného záznamu z družice. Mraky jsou barevně rozděleny podle spektra, takže lze snadno poznat jestli se blíží velká bouře nebo pouze malá přeháňka.

Pokud dojde k nečekaným živelným pohromám nebo se blíží výrazná teplotní změna, tak je na to uživatel okamžitě upozorněn. Upozornění se týkají například povodní, zemětřesení, silného krupobití atd.

Aplikaci si může uživatel nastavit podle sebe a na displej je možné umístit widget pro rychlý přístup k počasí. The Weather Channel je ke stažení zdarma.

[qr]https://play.google.com/store/apps/details?id=com.weather.Weather&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS53ZWF0aGVyLldlYXRoZXIiXQ..[/qr]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *