Jewels Star, seřaďte drahokamy a vyvolejte řetězovou reakci

Oblíbená Android hra, ve které se seřazují barevné drahokamy. Ve hře je důležité vnímat a mít dobrý postřeh. Pokud se drahokamy seřadí do určitých kombinací, tak dojde k řetězové rekci a drahokamy explodují. Hraje se s několika základními druhy kamenů. Hra obsahuje velké množství kol i různých herních pozadí.

Jewels Star je logická hra, ve které se kombinuje poloha kamenů na displeji telefonu. Na začátku hry je celá obrazovka poseta drahokamy. Úkolem je seřazovat drahokamy stejné podoby vedle sebe. S kameny se otáčí ve směru hodinových ručiček, vždy se 4 najednou. Pokud je u sebe dostatečné množství stejných kamenů, tak začnou vybuchovat a ničit ostatní kameny.

K dispozici je celkem šest druhů kamenů, smaragd, ametyst, safír, rubín, topaz a diamant. Pro základní řetězovou reakci je nutné mít alespoň 3 stejné kameny vedle sebe, ve vertikálním nebo horizontálním směru.

Pro komplikovanější rekce je nutné mít vedle sebe více kamenů, pokud jsou vedle sebe 4 kameny, tak dojde k výbuchu, který zničí kameny okolo. Když je vedle sebe 5 kamenů, tak dojde k masivnímu výbuchu doprovázenému bleskem, který zničí všechny kameny v řadě.

Na výběr je téměř z 200 kol a z 8 různých pozadí. Za jednotlivé reakce se dostávají body, které se na konci přičítají k celkovému skóre. Ve spodní části běží čas do skončení hry, čím je hráč rychlejší, tím více bodů získá.

Ve hře jsou také různé nástrahy jako například zamrzlé nebo uzamčené drahokamy. S takovými kameny není možné pohybovat, je nutné je tedy zničit jinými kameny. Zpočátku jsou kola velmi lehká, s přibývajícími koly narůstá obtížnost a také se zkracuje celkový čas.

Hráč se nemusí obávat, že ve chvíli nepozornosti přijde o body, hru je možné kdykoliv pozastavit, případně dohrát někdy jindy. Jewels Star je ke stažení zdarma.

[qr]https://play.google.com/store/apps/details?id=com.game.JewelsStar&feature=search_result[/qr]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *